Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δύσκολο του Andre στην Liverpool αυτό τον μήνα «βλέπει» ο Romano

Δύσκολο του Andre στην Liverpool αυτό τον μήνα «βλέπει» ο Romano

Σύμφωνα με τον Fabrizio Romano, η Liverpool θα μπορούσε να δυσκολευτεί αρκετά να φέρει τον Andre Trindade στο Anfield αυτόν τον μήνα.

Ο μέσος της Fluminence έχει αναδειχθεί ως μεταγραφικός στόχος για τους Κόκκινους, εν μέσω της συνεχιζόμενης αντιπαράθεσης με τη Southampton για τoν Romeo Lavia, με το ESPN Βραζιλίας να υποστηρίζει μάλιστα ότι έχει γίνει προσέγγιση στον σύλλογο του Ρίο ντε Τζανέιρο για τον 22χρονο.

Ωστόσο, ο Ιταλός ρεπόρτερ μετέδωσε μια μάλλον διαφορετική γραμμή στην τελευταία του καθημερινή ενημέρωση για το CaughtOffside, γράφοντας: «Καταλαβαίνω ότι δεν είναι τίποτα συγκεκριμένο. Μου είπαν με πολύ ξεκάθαρο τρόπο ότι η Fluminense θέλει να κρατήσει τον Αndre, τουλάχιστον μέχρι τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Οπότε είναι κάτι παραπάνω από δύσκολο για τη Liverpool ή οποιονδήποτε σύλλογο».

Θα ήταν κατανοητό από την οπτική γωνία της Fluminence αν ήταν πρόθυμοι να κρατήσουν τον Αndre μέχρι την Πρωτοχρονιά, λόγω του ημερολογίου της σεζόν του συλλόγου στη Νότια Αμερική. Σε αντίθεση με την Αγγλία, η κορυφαία καμπάνια της Βραζιλίας διαρκεί από την άνοιξη έως τον χειμώνα, όπως και το Copa Libertadores. Ο σύλλογος του Ρίο βρίσκεται στους «16» της τελευταίας διοργάνωσης (παίζει τον δεύτερο αγώνα τους την επόμενη Τρίτη) και περίπου στα μισά του προγράμματος της Serie A.

Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην πέμπτη θέση του πίνακα του πρωταθλήματος και βρίσκονται ακριβώς στη μέση μιας φρενήρης μάχης για να εξασφαλίσουν την πρόκριση για το πρωταρχικό τουρνουά της ηπείρου τους για το 2024, οπότε φυσικά δεν θα θέλουν να χάσουν έναν από τους διακεκριμένους παίκτες τους σε αυτή τη συγκυρία.

Ωστόσο, η Liverpool πρέπει να είναι «αδίστακτη» αν είναι αποφασισμένη να πάρει τον παίκτη, με τους Reds να έχουν μόνο λίγες εβδομάδες ακόμη για να φέρουν έναν έμπειρο φυσικό αμυντικό χαφ.

Ο Curtis Jones έχει αναπτυχθεί σε αυτόν τον ρόλο στα δύο τελευταία παιχνίδια προετοιμασίας, ενώ ο Trent Alexander-Arnold πιθανότατα θα παίζει στη μεσαία γραμμή καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, αλλά ο τρόπος με τον οποίο η Bayern Munich διέκοψε την ομάδα του Jürgen Klopp, υπογραμμίζει την ανάγκη για επιλογή κατά παραγγελία στον αριθμό 6.

Θα χρειαστεί πιθανώς μια πολύ ελκυστική προσφορά για να πειστεί η Fluminense να πουλήσει – φέρεται να θέλουν 40 εκατομμύρια ευρώ για τον Αndre– αλλά αν συνεχίσουν να απογοητεύονται στην επιδίωξή τους για τον Lavia, η Liverpool θα μπορούσε κάλλιστα να δοκιμάσει την αποφασιστικότητα του βραζιλιάνικου συλλόγου, πριν ο μήνας τελειώσει.

Δύσκολο του Andre στην Liverpool αυτό τον μήνα «βλέπει» ο Romano
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com