Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Υπήρξε άτυχος ο Mane την περίοδο που ήταν στην Bayern»

Klopp: «Υπήρξε άτυχος ο Mane την περίοδο που ήταν στην Bayern»

Με τον Sadio Mane να είναι το τελευταίο όνομα υψηλού προφίλ που θα ενταχθεί στο Saudi Pro League, τόσο ο Jurgen Klopp όσο και ο προκάτοχός του στη Borussia Dortmund έχουν πει τη γνώμη τους για την κίνηση αυτή.

Ο Mane άφησε τους Reds για να πάει στην Bayern Munich έναντι 35 εκατομμυρίων λιρών το περασμένο καλοκαίρι, αλλά πλέον μπορούμε να πούμε ότι η κίνηση αυτή δεν εξελίχθηκε όπως θα ήλπιζε. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός κατέγραψε επτά γκολ και πέντε ασίστ στην Bundesliga την περασμένη σεζόν, ενώ ο τραυματισμός στο πόδι που τον κράτησε εκτός δράσης από τον Νοέμβριο έως τον Φεβρουάριο τον έκανε να χάσει και το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Πλέον βρίσκεται με τετραετές συμβόλαιο στην Al Nassr, με τον προπονητή της Bayern Munich Thomas Tuchel να παραδέχεται ότι, ο επιθετικός δικαίως αισθάνεται «πληγωμένος» από την εξέλιξη των πραγμάτων στη Γερμανία.

«Είχαμε μια μεγάλη αγκαλιά. Συμφωνήσαμε ότι δεν μας αρέσει αυτό που συμβαίνει τώρα, αλλά να κάνει, ότι είναι το καλύτερο σε αυτή την κατάσταση» εξήγησε ο Tuchel. «Καταλαβαίνω απόλυτα ότι αισθάνεται πληγωμένος. Και εγώ δεν αισθάνομαι χαρούμενος. Δεν το φέραμε στο μέγιστο των δυνατοτήτων του, κάτι που είναι δική μου ευθύνη».

Η είδηση της αποχώρησης του Mane από τη Liverpool, ήρθε λίγο μετά την ήττα στον τελικό του Champions League στο Παρίσι, το τέλος μιας σεζόν στην οποία ο επιθετικός είχε οδηγήσει τους Reds στα πρόθυρα του quadruple με 23 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Klopp όταν ρωτήθηκε επίσης για τις σκέψεις του σχετικά με την αποτυχημένη αλλαγή στους πρωταθλητές της Bundesliga, αναφέρει την «τύχη» ως πιθανό λόγο για τις όποιες δύσκολες στιγμές του.

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω τι πήγε στραβά. Νομίζω ότι ο Sadio μας άφησε σε υψηλά επίπεδα, σε πολύ καλή κατάσταση, παίκτης παγκόσμιας κλάσης, χωρίς καμία αμφιβολία» δήλωσε το αφεντικό της Liverpool στα μέσα ενημέρωσης πριν από τη συνάντηση της Τετάρτης μεταξύ των δύο ομάδων.

«Για να αξιοποιήσεις πλήρως τις δυνατότητές σου, νομίζω ότι όλα πρέπει να είναι στη θέση τους. Λίγη τύχη είναι επίσης χρήσιμη, και αυτό προφανώς δεν συνέβη. Ένας άσχημος τραυματισμός σε μια φρικτή στιγμή, το Παγκόσμιο Κύπελλο είχε χαθεί. Οπότε όλοι ξέραμε ότι αυτό θα είχε αντίκτυπο, επειδή ο Sadio είναι ένας πολύ περήφανος άνθρωπος και το ότι δεν μπόρεσε να οδηγήσει τη χώρα του στο Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν βάναυσο γι’ αυτόν, σίγουρα».

Δεν υπήρξε επανένωση για τον Mane όταν οι Κόκκινοι αντιμετώπισαν την Τετάρτη τη Bayern στη Σιγκαπούρη, με τις δύο ομάδες να θέλουν να προσθέσουν κάποιες τελευταίες πινελιές στην προετοιμασία τους για το 2023/24.

Μόνο ένα προθερμαντικό παιχνίδι με την Darmstadt απομένει για τη Liverpool όταν επιστρέψει από τη Νοτιοανατολική Ασία, με την έναρξη της σεζόν της Premier League στις 13 Αυγούστου να πλησιάζει ολοένα και περισσότερο.

Klopp: «Υπήρξε άτυχος ο Mane την περίοδο που ήταν στην Bayern»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com