Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Neil Jones: «Δεν βλέπω κάποιον αμυντικό να έρχεται στη Liverpool»

Neil Jones: «Δεν βλέπω κάποιον αμυντικό να έρχεται στη Liverpool»

Ο Neil Jones, μιλώντας στο Daily Briefing του Frabrizio Romano επεσήμανε ιδιαίτερα την αποτυχία λόγω συνθηκών, της Liverpool να αποκτήσει κάποιον κεντρικό αμυντικό.

Η μεσαία γραμμή απέκτησε προφανώς προτεραιότητα για τους Κόκκινους με την αποχώρηση 5 παικτών ενδεκάδας και την απόκτηση δύο έως τώρα.
Ο σχεδιασμός όμως αυτός είχε ως αποτέλεσμα την παραμέληση σε ανησυχητικό βαθμό της αμυντικής γραμμής των Κόκκινων, οι οποίοι εξέτασαν τις πιθανότητες απόκτησης ενός εκ των Levi Colwill, Perr Schuurs, Josko Gvardiol.

Σύμφωνα με τον Neil Jones η αμέλεια αυτή έχει δυσκολέψει πολύ την αναζήτηση αλλά και έχει στενέψει ιδιαίτερα τα περιθώρια απόκτησης ενός καλού αμυντικού για τη Liverpool.

«Όσο αφορά παίκτες που πληρούν τις προϋποθέσεις για τους Κόκκινους δεν αποτελεί μυστικό ότι τους άρεσε πολύ ο Levi Colwill, αλλά αυτός θα υπογράψει σύντομα την ανανέωση συμβολαίου του με την Chelsea.»
«Στο παρελθόν νομίζω ότι είχαν εμφανιστεί πολύ πρόθυμοι για την απόκτηση του Josko Gvardiol αλλά και αυτός θα υπογράψει σύντομα στη Manchester City, οπότε η λίστα τους μικραίνει.»

«Πιστεύω ότι πρέπει να έχουν τα βλέμματα τους στραμμένα σε κάποιον με όριο ηλικίας τα 21 χρόνια ή μικρότερο, ο οποίος θα αναλάβει αργότερα στη θέση του Joel Matip όταν αυτός αποχωρήσει και πολύ αργότερα στη θέση του Van Dijk. Δεν υπάρχει όμως κάποιος προφανής υποψήφιος και η αγορά έχει γίνει πολύ δύσκολη σε αυτόν τον τομέα.» συνέχισε.

«Ο Konate ήταν μια καλή επιλογή πριν κάποια χρόνια, όταν κοιτούσαν και για την απόκτηση ενός ή δύο άλλων, ενώ και ο Van Dijk ήταν η κορυφαία επιλογή όλων όταν αποκτήθηκε. Προς το παρόν δεν φαίνεται να υπάρχει γι’ αυτούς κάτι ισοδύναμο. Δεν βλέπω κάποιον αυτού του επιπέδου που θα μπορούσε να αποκτήσει η Liverpool.» ολοκλήρωσε.

Καθώς λοιπόν η εστίαση του τεχνικού επιτελείου της Liverpool επικεντρώθηκε στη μεσαία γραμμή και πολύ σωστά, είναι απογοητευτικό το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να αποκτήσουν κάποιον αμυντικό παίκτη σύμφωνα με τον Jones. Οι Van Dijk και Konate αποτελούν έναν πολύ καλό συνδυασμό αλλά και οι δύο είχαν προβλήματα τραυματισμών ενώ ο Ολλανδός είναι πλέον 32 χρονών.

Οι Matip και Gomez θα πρέπει να αποδείξουν ότι αξίζουν μια θέση στην ενδεκάδα μετά την απογοητευτική σαιζόν 2022/23 και αν η Liverpool δεν αποκτήσει κάποιον αμυντικό με το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, και συνεχίσουν να δέχονται τέρματα με τον ίδιο τρόπο τότε θα πρέπει να δώσουν προτεραιότητα τον Ιανουάριο στην ενίσχυση της αμυντικής τους γραμμής.

Neil Jones: «Δεν βλέπω κάποιον αμυντικό να έρχεται στη Liverpool»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com