Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jordan Rossiter, ο παίκτης των Reds που λάτρευε να μισεί την Liverpool!

Jordan Rossiter, ο παίκτης των Reds που λάτρευε να μισεί την Liverpool!

Ο Jordan Rossiter ένας παίκτης που υπήρξε ταλέντο για την ομάδα μας και έφτασε να παίξει και να σκοράρει σε ματς, ήταν θερμός υποστηριχτής της Everton, όπως αποκάλυψε ένας πρώην προπονητής του

Η αγάπη του για την Everton άρα και η απέχθεια για την Liverpool, ήταν τόσο μεγάλη που, σύμφωνα με τον προπονητή στην ομάδα νέων της Liverpool Karl Robinson, αρνιόταν να φορέσει την Κόκκινη φανέλα!

Παρόλο τα αρνητικά συναισθήματα που ένιωθε σαν οπαδός για την ομάδα μας, η εξέλιξη του ήταν τέτοια όπου αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα στην ηλικία των 17 σε ένα απίστευτο ματς για το Carabao Cup εναντίων της Middlesbrough, το οποίο κρίθηκε στα πέναλτι με το εντυπωσιακό 14-13 υπέρ των Reds. Ο Rossiter όχι απλά αγωνίστηκε όλο το πρώτο ημίχρονο – πριν αντικατασταθεί από τον εξίσου νεαρό Jordan Williams, αλλά κατάφερε και να ανοίξει το σκορ στο 10 λεπτό του αγώνα.

Ο νεαρός Άγγλος συνεχίζει πλέον την καριέρα του στην League One και την Bristol Rovers όπου μέτρησε 17 συμμετοχές την περσινή σεζόν.
Η περίπτωση αυτού του παίχτη, μπορεί να μην αποδείχτηκε τελικά ενδιαφέρουσα ως προς το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά σίγουρα έχει το ενδιαφέρον της το πόσο πολύ μισούσε, αλλά ταυτόχρονα αγωνιζόταν στην Liverpool.

Οι ενέργειές του κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Liverpool έχουν τεθεί στο τραπέζι από τον Karl Robinson. Ο Robinson ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα δουλεύοντας με τον σύλλογο της παιδικής του ηλικίας, ενώ αργότερα δούλεψε στη Football League, συμπεριλαμβανομένων των MK Dons και Oxford United, αν και δεν απολάμβαναν όλοι την ευκαιρία να εκπροσωπήσουν την ομάδα που μεγάλωσαν υποστηρίζοντας.

Ο Robinson μοιράστηκε τώρα την εμπειρία του από τη συνεργασία με τον Rossiter, ο οποίος λέγεται ότι «μισούσε» τη Liverpool και δεν φοβόταν να κάνει γνωστά τα αληθινά του συναισθήματα για τον σύλλογο.

«Είχαμε επίσης τον Jordan Rossiter που ήταν τεράστιος οπαδός της Everton», είπε ο Robinson στο podcast του I Had Trails Once. «Ήταν τόσο φανατικός οπαδός της, που έπρεπε να του απαγορεύσουμε να φοράει κιτ της Everton στην προπόνηση, αλλά έτσι έδειχνε πόσο μισούσε τη Liverpool. Την μισούσε τόσο πολύ, που θα φορούσε απλώς την στολή της Celtic, επειδή δεν άντεχε να φορέσει μια στολή της Liverpool».

«Αρνήθηκε να φορέσει την στολή (προπονητική) της Liverpool επειδή ήταν τόσο μεγάλος οπαδός της Everton. Και αυτό δεν είναι ασυνήθιστο γιατί πολλοί παίκτες στην ακαδημία της Liverpool που ήταν ντόπιοι, ήταν οπαδοί της Everton. Είμαι σίγουρος ότι θα συνέβαινε το ίδιο και στην ακαδημία της Everton, όπου θα είχαν παιδιά που ήταν τεράστιοι οπαδοί της Liverpool».

Jordan Rossiter, ο παίκτης των Reds που λάτρευε να μισεί την Liverpool!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com