Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν ξέρω ποια θα είναι η 11αδα της πρεμιέρας»

Klopp: «Δεν ξέρω ποια θα είναι η 11αδα της πρεμιέρας»

Ο Jürgen Klopp μετά την εύκολη νίκη με 4-0 επί της Leicester, ανέφερε πως δεν έχει αποφασίσει μέχρι στιγμής με ποια ενδεκάδα θα ξεκινήσει στον αγώνα της φετινής πρεμιέρας της Premier League κόντρα στην Chelsea στο Stamford Bridge.

Οι Reds έχουν δύο περίπου εβδομάδες μέχρι τον πρώτο τους αγώνα στο Λονδίνο και θέλουν στο μεσοδιάστημα να έχουν αποκτήσει τουλάχιστον ακόμη έναν παίκτη για την μεσαία τους γραμμή.

Όταν ρωτήθηκε για την πρώτη επίσημη ενδεκάδα, ο Klopp ανέφερε:

“ Δεν έχει αποφασιστεί τίποτα ακόμα. Δεν κάθομαι εδώ, γνωρίζοντας ποια ακριβώς ενδεκάδα θα χρησιμοποιήσω κόντρα στην Chelsea και γιατί να το έκανα; ”

“ Απομένουν άλλα δύο φιλικά και πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν σε αυτά. Χρειαζόμαστε όμως όλα τα παιδιά και ειδικότερα τα νεαρά παιδιά. ”

“ Έχουν την ευκαιρία τους να αγωνιστούν. Τους είπα πριν από μια εβδομάδα στα αποδυτήρια, ότι έχω δει πολλά γκρουπ νεαρών παικτών, αλλά το δικό τους είναι ξεχωριστό. ”

“ Ας δούμε που θα μας οδηγήσει αυτή η σεζόν, αλλά αν αυτά τα παιδιά παίξουν ένα σημαντικό ρόλο, τότε θα έχουμε ένα καλό πρόβλημα. ”

“ Χρησιμοποιούμε αυτά τα παιδιά σε στιγμές που τα πράγματα πηγαίνουν καλά. Θα έχουν τον χρόνο να εξελιχθούν, αν τους τον δώσουμε. ”

Ο Bobby Clark βρήκε δίχτυα στο φιλικό της Κυριακής.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com