Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Trent για τον Hendo

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Trent για τον Hendo

Ο Trent Alexander-Arnold απέτισε έναν εγκάρδιο φόρο τιμής στον αποχωρούντα αρχηγό Jordan Henderson, περιγράφοντάς τον ως «σταθερό» στη μέχρι σήμερα καριέρα του.

Ο Henderson επιβεβαίωσε την αποχώρησή του από τη Liverpool σε ένα αποχαιρετιστήριο βιντεοσκοπημένο μήνυμα προς τους οπαδούς του το βράδυ της Τετάρτης, ενώ η επίσημη επιβεβαίωση της άφιξής του στην Al Ettifaq ήρθε το απόγευμα της Πέμπτης. Τελειώνει μια εξαιρετική 12ετή θητεία στο Merseyside, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Alexander-Arnold ήταν δίπλα του καθώς οι δυο τους έχουν κατακτήσει το Champions League, την Premier League, το FA Cup, το League Cup, το Super Cup και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Το αποχαιρετιστήριο κλιπ του 33χρονου έγινε δεκτό με θερμή υποστήριξη από όλη την ομάδα της Liverpool, αλλά ο δεξιός μπακ φαίνεται ότι σχεδίαζε τη δική του προσωπική επίδειξη ευγνωμοσύνης.

Σε μια ανάρτηση στο Twitter λίγο πριν την ανακοίνωση της κίνησης, ο Trent ανέφερε τα εξής:

«Καπετάνιε, από πού να ξεκινήσω; Ο μοναδικός σταθερός παράγοντας στην καριέρα μου από το ντεμπούτο μου. Το ταξίδι μου στη Liverpool και την Αγγλία είμαστε μαζί από την πρώτη μέρα. Το να έχω μοιραστεί κάθε αποδυτήριο μαζί σου είναι κάτι που θα αγαπώ πάντα. Μια συνεχής έμπνευση για μένα και το τέλειο πρότυπο σε καθημερινή βάση, ακολουθώντας το παράδειγμά σου σήμαινε ότι ήμουν πάντα στο σωστό δρόμο. Έκανες τόσα πολλά για μένα εντός και εκτός γηπέδου, περισσότερα από όσα θα μάθεις ποτέ και γι’ αυτό δεν θα μπορέσω ποτέ να σε ξεπληρώσω. Θα είμαι πάντα ευγνώμων για την υποστήριξη που μου έδωσες για να γίνω άνθρωπος και καλύτερος παίκτης. Μοιραστήκαμε μερικές από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου μαζί και πετύχαμε πράγματα που μόνο ονειρευόμασταν όταν ήμασταν παιδιά. Στην υγειά των αναμνήσεων που έχουμε δημιουργήσει.

Σε ευχαριστώ για όλα, αρχηγέ μου».

Ο Alexander-Arnold έκανε το ντεμπούτο του στη Liverpool το 2016 και έχει παίξει με έναν μόνο αρχηγό του συλλόγου από τότε που μπήκε στην βασική ομάδα. Οι δυο τους είχαν τεράστια επιτυχία μαζί στο γήπεδο και ήταν στενοί φίλοι εκτός γηπέδου, όπως δείχνει και η φύση του αποχαιρετιστήριου μηνύματος του δεξιού μπακ.

Ο Henderson θα ελπίζει να έχει την ευκαιρία να παίξει ξανά με τον 24χρονο ως μέλος της ομάδας της Αγγλίας, αλλά η μετακίνησή του στο πρωτάθλημα Saudi Pro League μπορεί να έχει θέσει σε αμφιβολία την προοπτική μελλοντικών διεθνών συμμετοχών. Η ομάδα Al-Ettifaq του Steven Gerrard αποτελεί αναμφισβήτητα ένα βήμα πίσω σε ποιότητα από τους Reds, αλλά ο μέσος φεύγει με απίστευτες αναμνήσεις και ως ένας από τους πιο επιτυχημένους αρχηγούς στην ιστορία της Liverpool.

Οι αποχωρήσεις των Henderson και James Milner μπορεί επίσης να σημαίνουν ότι ο Alexander-Arnold έχει το βλέμμα του σε ένα βήμα προς τα πάνω σε επίπεδο ευθύνης, με το περιβραχιόνιο του αρχηγού πιθανότατα να δοθεί στον Virgil van Dijk, αλλά η θέση του υπαρχηγού φαίνεται να είναι προς διεκδίκηση.

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Trent για τον Hendo
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com