Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Collymore: «Ο Henderson αμαύρωσε την κληρονομιά του στους Reds»

Collymore: «Ο Henderson αμαύρωσε την κληρονομιά του στους Reds»

Ο αρχηγός της Liverpool Jordan Henderson εντάχθηκε στην Al Ettifaq και ο πρώην σταρ των Reds Stan Collymore πιστεύει ότι η κίνηση θα αμαυρώσει την κληρονομιά του στον σύλλογο του Merseyside.

Ο αρχηγός της Liverpool θεωρήθηκε σύμμαχος από την κοινότητα LGBTQ+ και κορυφώθηκε με τις σημειώσεις του προγράμματος πριν από έναν αγώνα στο Anfield το 2021. Αυτή η κοινότητα θα απογοητευτεί τώρα από την απόφαση του Άγγλου σταρ να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία, μια χώρα όπου αυτή η κοινότητα τιμωρείται επειδή είναι αυτό που είναι.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, ο πρώην σταρ της Liverpool Stan Collymore, πιστεύει ότι ο Henderson έχει αμαυρώσει την κληρονομιά του στη Liverpool μετακομίζοντας στο Al Ettifaq και το χαρακτήρισε «χονδρή υποκρισία». Ο Stan Collymore είναι απογοητευμένος με την απόφαση του Henderson να μετακομίσει στο Al Ettifaq στη Σαουδική Αραβία.

Μιλώντας για την αρχηγία της Liverpool, ο Collymore έθιξε τη μεταγραφή του Jordan Henderson στην Αl Ettifaq και δήλωσε απογοητευμένος με την απόφαση. Ο σχολιαστής πλέον είπε: «Με τον Henderson είμαι πολύ απογοητευμένος με την απόφασή του να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία μετά από όλα όσα έχει κάνει για την LGBTQ+ κοινότητα στο παρελθόν. Αφήνει μια πικρή γεύση στο στόμα και πιστεύω ότι θα αμαυρώσει την κληρονομιά του στη Liverpool. Δεν μπορείς να πεις ότι κάτι δεν πάει καλά, πάρε τα δυνατά σου για να κάνεις εκστρατεία για αυτό και μετά πήγαινε σε ένα μέρος όπως η Σαουδική Αραβία, που είναι γνωστό ότι στερεί το δικαίωμα της ομάδας ανθρώπων για την οποία υποστήριζε».

«Μου αρέσει πολύ ο Jordan, αλλά είναι χυδαία υποκρισία! Νομίζω ότι πολλοί οπαδοί της Liverpool δεν θα πουν τίποτα αυτή τη στιγμή μετά από όλα όσα έχει κάνει, αλλά ξέρω πολλούς άλλους που είναι πολύ απογοητευμένοι με την απόφασή του και πιστεύουν ότι έχει αμαυρώσει όλα τα καλά πράγματα που έχει κάνει κατά τη διάρκεια του χρόνου του στο Anfield».

Collymore: «Ο Henderson αμαύρωσε την κληρονομιά του στους Reds»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com