Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανησυχούν οι Red fans για τον Salah μετά την πώληση του Mbappe

Ανησυχούν οι Red fans για τον Salah μετά την πώληση του Mbappe

Ο Kylian Mbappe και το μεταγραφικό παζάρι, επέστρεψε στην αγορά για ένα ακόμη καλοκαίρι, με την PSG να έχει δεχτεί μια τεράστια προσφορά ύψους 259 εκατομμυρίων λιρών και με τους οπαδούς της Liverpool έχουν δίκιο να ανησυχούν.

Η Σαουδική Αραβία λαθροχειρίζεται τον έναν παίκτη μετά τον άλλον και ενώ έχει στοχεύσει κυρίως εκείνους που δεν βρίσκονται πλέον στην ακμή τους – τον Jordan Henderson και τον Fabinho – ο Mbappe δεν ταιριάζει σε αυτό το πλάνο. Ο Γάλλος δήλωσε στην PSG νωρίτερα το καλοκαίρι ότι δεν θα επεκτείνει το συμβόλαιό του πέραν του 2024, φέρνοντας τον σύλλογο σε θέση που θα πρέπει να τον πουλήσει αυτό το καλοκαίρι ή να ρισκάρει να τον χάσει τζάμπα του χρόνου.

Υπάρχουν λίγοι σύλλογοι που θα μπορούσαν να τον αντέξουν οικονομικά, αλλά η σαουδαραβική Al-Hilal κατέθεσε μια αστρονομική προσφορά 259 εκατομμυρίων λιρών, την οποία η PSG, προφανώς, αποδέχτηκε – σύμφωνα με το Sky Sports. Ο Mbappe είναι πλέον ελεύθερος να μιλήσει με την Al-Hilal και ενώ προς το παρόν δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι ο 24χρονος θα ήταν διατεθειμένος να κάνει τη μετακίνηση, έχει προειδοποιήσει τους οπαδούς της Liverpool το ίδιο.

Γιατί; Ο λόγος λέγεται Mohamed Salah. Το νούμερο 11 της Liverpool έχει συνδεθεί με την PSG, κάθε φορά που ο Mbappe μας κάνει να υπομείνουμε ένα καλοκαιρινό σίριαλ και αν 259 εκατομμύρια λίρες γεμίζουν τις τσέπες της Ligue 1 είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει συζήτηση.

Τα χρήματα που πετάγονται από την Saudi Pro League στρεβλώνουν την αγορά και αλλάζουν το ποδοσφαιρικό τοπίο, και όχι προς το καλύτερο. Η απόσπαση του Salah από τη Liverpool δεν θα είναι ποτέ φθηνή καθώς ο 30χρονος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025, αλλά η PSG θα μπορούσε σύντομα να έχει τα κεφάλαια που απαιτούνται για να τον παραχωρήσει.

Το αν ο Salah ή ο σύλλογος θα μπει σε τέτοιες σκέψεις μένει να φανεί, ειδικά λίγες εβδομάδες πριν από τη σεζόν, αλλά θα μπορούσε τώρα να είναι μια θεατρική παράσταση πολλών εκατομμυρίων για να παρακολουθήσουμε. Ο Neymar ήταν ο πρώτος που «φούσκωσε» την αγορά για όλους και αν ο Mbappe μετακινηθεί για 259 εκατομμύρια λίρες – ένα παγκόσμιο ρεκόρ -, τότε ο Salah δεν θα είναι το μόνο ντόμινο που θα πέσει. Θα μπορούσε να είναι ένας από τους πολλούς σε ένα άθλημα που τώρα μοιάζει αγνώριστο.

Ανησυχούν οι Red fans για τον Salah μετά την πώληση του Mbappe
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com