Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την Liverpool ο Paul Glatzel

Υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την Liverpool ο Paul Glatzel

Η Liverpool έδωσε στον Paul Glatzel την ευκαιρία να αποδείξει την ικανότητά του μετά από μια δύσκολη τετραετία, με τον επί σειρά ετών επιθετικό να υπογράφει νέο συμβόλαιο.

Ο Glatzel, ο οποίος βρίσκεται στον σύλλογο από 9 ετών, πέρασε μια εφιαλτική περίοδο από τότε που υπέστη τραυματισμό στον προσαγωγό σε φιλικό παιχνίδι πριν από την έναρξη της σεζόν το 2019. Πέρασε πάνω από ένα χρόνο εκτός αγωνιστικών χώρων μετά από αυτό το χτύπημα στην πρώτη του συμμετοχή στην ομάδα των ανώτερων ομάδων και τα επόμενα προβλήματα οδήγησαν στη διαχείριση του χρόνου συμμετοχής του στην ακαδημία.

Υπήρχαν μεγάλες ελπίδες καθώς πέρασε την περίοδο 2021/22 ως δανεικός στην Tranmere – ανακηρύχθηκε Man of the Match περισσότερες φορές από οποιονδήποτε άλλον παίκτη στην ομάδα της League Two – αλλά η πρώτη του θητεία στο Prenton Park έληξε νωρίς λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού στον προσαγωγό.

Επανήλθε στον σύλλογο για την επόμενη σεζόν, αλλά 14 λεπτά μετά το πρώτο του παιχνίδι υπέστη υποτροπή και πέρασε όλη τη σεζόν στο τραπέζι της θεραπείας. Με το συμβόλαιό του με τη Liverpool να λήγει αυτό το καλοκαίρι και έχοντας κλείσει τα 22 του χρόνια τον Φεβρουάριο, αναμενόταν ότι θα αποδεσμευόταν. Τον Ιούνιο όμως, ο σύλλογος επιβεβαίωσε ότι η προσφορά ήταν στο τραπέζι και αργότερα κυκλοφόρησε ότι ο Glatzel είχε βάλει την υπογραφή του στο χαρτί του συμβολαίου.

Ο Glatzel παρουσιάστηκε στο προπονητικό κέντρο AXA για την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας με την U21 του Barry Lewtas και έκτοτε έχει συμμετάσχει και στα δύο φιλικά προετοιμασίας που έχουν δώσει μέχρι στιγμής. Ο σκληροτράχηλος επιθετικός αγωνίστηκε 45 λεπτά στην ισοπαλία 2-2 με την Peterborough και στη συνέχεια ξεκίνησε βασικός στη νίκη με 1-0 επί της Kidderminster Harriers.

Μια άλλη ευκαιρία θα πρέπει να δοθεί στη σαββατιάτικη αναμέτρηση στο Colwyn Bay, με τον Glatzel να επανέρχεται σταδιακά καθώς προσπαθεί να αποκτήσει πλήρη φυσική κατάσταση. Μένει να δούμε πού θα ενταχθεί στην κανονική σεζόν, αν και θα είναι παίκτης μεγαλύτερης ηλικίας σε επίπεδο U21 – με πέντε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιαδήποτε ενδεκάδα αγώνα.

Αν και θα απέχει πολύ από αυτό που θα ήλπιζε ο Glatzel σε μια σεζόν που θα σηματοδοτήσει τα 23α γενέθλιά του, αυτό το νέο συμβόλαιο χρησιμεύει ως ένδειξη υποστήριξης από τη Liverpool. Ο στόχος είναι πιθανότατα να αποκαταστήσει τη φυσική του κατάσταση και την ετοιμότητά του πριν αναζητήσει μια μετακίνηση αλλού, με τον σύλλογο να απομακρύνει την αβεβαιότητα ότι θα πάει το καλοκαίρι ως ελεύθερος.

Ο Glatzel παραμένει ένας από τους πιο ταλαντούχους επιθετικούς που αναδείχθηκαν από την ακαδημία της Liverpool τα τελευταία χρόνια και η θητεία του στην Tranmere έδειξε ότι είναι ικανός να το μεταφέρει αυτό στη Football League.

Υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την Liverpool o Paul Glatzel
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com