Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εντυπωσίασε με το γκολ του σε τουρνουά ο Keyrol Figueroa (vid)

Εντυπωσίασε με το γκολ του σε τουρνουά ο Keyrol Figueroa (vid)

Ο Keyrol Figueroa της Liverpool συνέχισε από εκεί που σταμάτησε την περασμένη σεζόν, σκοράροντας με έναν κεραυνό, καθώς η ομάδα κάτω των 18 ετών απέσπασε ισοπαλία στην πρεμιέρα της στο SuperCupNI.

Το SuperCupNI, πρώην NI Milk Cup, είναι ένα εβδομαδιαίο τουρνουά ποδοσφαίρου νέων που διεξάγεται στη Βόρεια Ιρλανδία και οι Reds συμμετείχαν για πρώτη φορά το 1987.

Αυτή τη φορά, ο Marc Bridge-Wilkinson πήρε την ομάδα του για να αντιμετωπίσει πρώτα τη Valencia, τη Man United και τη Hertha Berlin στη φάση των ομίλων. Ο πρώτος αγώνας των νεαρών Κόκκινων ήταν απέναντι στη Valencia το βράδυ της Δευτέρας και ο Figueroa έδειξε λαμπερός από την αρχή, χωρίς να καταφέρει να βάλει την ομάδα του μπροστά, νωρίς στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, ο 16χρονος το ξεπλήρωσε και με το παραπάνω, σκοράροντας έναν απόλυτο κεραυνό στην οροφή των διχτύων από μακρινή απόσταση μετά από κάποια γρήγορη κίνηση της Liverpool στο κέντρο.

Δείτε και μόνοι σας, ήταν μια ομορφιά!

Ήταν κάτι παραπάνω από άξιο για να είναι το νικητήριο γκολ, αλλά η ισπανική ομάδα δεν συμφώνησε, ισοφαρίζοντας μόλις 11 λεπτά αργότερα, αφού βρήκε επιτέλους την ευκαιρία να ξεφύγει μετά από συνεχή πίεση καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο Figueroa – γνωστό όνομα λόγω του πατέρα του, Maynor, πρώην αμυντικού της Wigan – ήταν το επίκεντρο για τους Κόκκινους και δεν είναι περίεργο, ο νεαρός επιθετικός έχει διανύσει ένα παραγωγικό 2023 μέχρι σήμερα.

Για το σύλλογο και τη χώρα του, ο Figueroa σημείωσε 12 γκολ σε 24 παιχνίδια στο τέλος της περασμένης σεζόν και με περισσότερο χρόνο με την U18 να έρχεται το 2023/24, έχει ξεκινήσει δυναμικά. Το γκολ του πρόσθεσε έναν βαθμό στη συγκομιδή της Liverpool, που βρίσκεται πίσω από τη Hertha στον πίνακα μετά τη νίκη της με 2-1 επί της Man Utd, με την οποία οι Κόκκινοι θα αντιμετωπίσουν στην επόμενη αγωνιστική της διοργάνωσης.

Πρόκειται για μια ανταγωνιστική έναρξη της προετοιμασίας της ακαδημίας και ελπίζουμε να καταφέρει να κερδίσει το τουρνουά για πρώτη φορά από το 1988.

Εντυπωσίασε με το γκολ του σε τουρνουά ο Keyrol Figueroa
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com