Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έτοιμη η νέα προσφορά της Liverpool για Lavia!

Έτοιμη η νέα προσφορά της Liverpool για Lavia!

Την δεύτερη προσφορά της για την αγορά του Romeo Lavia είναι έτοιμη να στείλει η Liverpool.

Ο αμυντικός μέσος της Southampton αποτελεί διακαή πόθο των Reds για το «6» και θέλουν να κλείσουν γρήγορα την υπόθεση του, λόγω της απουσίας του Fabinho, η μεταγραφή του οποίου ακόμα δεν έχει κλείσει, και του Henderson, ο οποίος θα ανακοινωθεί στις επόμενες ώρες.

Η Liverpool είδε την χθεσινή πρόταση των 37.5 εκατομμυρίων λιρών να απορρίπτεται από τους Saints, όμως οι συζητήσεις μαζί τους γίνονται ακόμη σε πολύ καλό επίπεδο.

Ήταν γνωστό αμέσως ότι η Liverpool θα επανέλθει άμεσα και, σύμφωνα με τον Fabrizio Romano, αυτό θα γίνει σήμερα με σημαντική αύξηση στο ποσό.

Συγκεκριμένα, οι Κόκκινοι προσφέρουν 42.5 εκατομμύρια λίρες συν 2.5 σε μορφές μπόνους, φέρνοντας το συνολικό ποσό 5 εκατομμύρια λίρες πάνω από την ρήτρα επαναγοράς της Manchester City, η οποία έχει ισχύ από το καλοκαίρι του 2024.

Η αίσθηση είναι ότι η μεταγραφή πάει καλά, οι όροι με τον Lavia είναι συμφωνημένοι και η φαίνεται πώς μετράμε αντίστροφα για να τον δούμε να αλλάζει τα ερυθρόλευκα της Southampton για τα κόκκινα της Liverpool.

Νέα προσφορά της Liverpool για Lavia
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com