Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τον Οκτώβριο θα είναι έτοιμη η νέα Anfield Road End

Τον Οκτώβριο θα είναι έτοιμη η νέα Anfield Road End

Η Liverpool προετοιμάζεται για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της σεζόν με αντίπαλο την Bournemouth στις 19 Αυγούστου, στον οποίον θα μπορέσει να φιλοξενήσει περίπου 51.000 θεατές στο Anfield.

Όπως ενημέρωσε σήμερα ο σύλλογος, το πάνω διάζωμα της νέας Anfield Road End δεν θα είναι απόλυτα έτοιμο ως τον Οκτώβριο, αλλά ένα κομμάτι του θα μπορέσει να ανοίξει από τον Σεπτέμβριο και τον εντός έδρας αγώνα με την Aston Villa.

Το κάτω διάζωμα της Anfield Road θα είναι κανονικά ανοιχτό και για τον αγώνα του επόμενου μήνα με την Bournemouth και από τον Οκτώβριο η συνολική χωρητικότητα του γηπέδου θα ξεπεράσει τις 61.000 χιλιάδες, όταν και θα ανοίξει στο 100% του, το νέο πάνω διάζωμα.

Το Buckingham Group που έχει αναλάβει την ανακατασκευή της εξέδρας έχει δεσμευτεί πως θα είναι απόλυτα έτοιμη και λειτουργική από τον τρίτο μήνα της σεζόν.

Ο σύλλογος θέλει όλα να γίνουν με ασφάλεια, δίνοντας τον απαραίτητο χρόνο σε εργασίες ώστε να ολοκληρωθούν.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να δούμε την καινούρια Anfield Road End στις 21 Οκτωβρίου και το Merseyside Derby κόντρα στην Everton.

Το συνολικό κόστος του project ανακατασκευής της εξέδρας έφτασε τα £80 εκατομμύρια και πλέον βρισκόμαστε στην τελική ευθεία ολοκλήρωσης του.

Η Anfield Road End θα είναι έτοιμη τον Οκτώβριο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com