Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η συμφωνία της Liverpool με τον Lavia & το Who is του 19χρονου Βέλγου

Η συμφωνία της Liverpool με τον Lavia & το Who is του 19χρονου Βέλγου

Γράφει ο Ιωάννης Μαρκόπουλος, φίλος της Ομάδας, του site μας & μέλος της σελίδας μας στο facebook.

Μετά τις αποχωρήσεις των Henderson και Fabinho, η ομάδα του Jürgen Klopp ετοιμάζεται να πάρει μέσα από τα χέρια των Chelsea και Arsenal, τον 19χρονο ταλαντούχο νεαρό της Southampton, Romeo Lavia. Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα της Liverpool τα έχει βρει σε όλα με τον παίχτη και απομένει η συμφωνία με τους “Αγίους” (το παρατσούκλι της Southampton). Η ρήτρα του ανέρχεται στα 58 εκατομμύρια, με την πρόταση όμως που αναμένεται να κάνουν οι κόκκινοι να είναι στα 40 εκατομμύρια.

Who is Romeo Lavia…

Ο 19χρονος Lavia γεννήθηκε στις Βρυξέλλες στις 6 Ιανουαρίου του 2004 και αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικό χαφ. Η τιμή του ταλαντούχου Βέλγου ποδοσφαιριστή της Southampton, σύμφωνα με το Transfermarkt, ανέρχεται στα 32 εκατομμύρια ευρώ. Την φετινή χρονιά κατέγραψε 29 συμμετοχές στην Premier League και 5 στα κύπελλα της Αγγλίας βάζοντας 1 γκολ και δίνοντας 1 ασσίστ σε 2.490 λεπτά συμμετοχής. Στις 28 Μαρτίου του 2023 έκανε και το ντεμπούτο του με την εθνική Βελγίου αγωνιζόμενος ως αλλαγή για 10 λεπτά σε έναν φιλικό αγώνα που έληξε 2-3 υπέρ των Βέλγων απέναντι στην εθνική Γερμανίας .

Όσον αφορά σε συλλογικό επίπεδο την αγωνιστική περίοδο 2019-20, υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο με την βέλγικη ομάδας της Anderlecht, ενώ ένα χρόνο μετά εντάχθηκε στις U18 και U23 Manchester City, ενώ με την πρώτη ομάδα αγωνίστηκε μόλις 2 φορές στα κύπελλα της Αγγλίας (η μία συμμετοχή ήταν για 90΄ απέναντι στη Wycombe τη σεζόν 2021-22). Την σεζόν που μας πέρασε, η Southampton έδωσε 12.500.000€ για την αγορά του παίχτη.

Η συμφωνία της Liverpool με τον Lavia & το Who is του 19χρονου Βέλγου
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com