Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > McAteer: «Ο Curtis Jones πρέπει αποκτήσει περισσότερη αυτοπεποίθηση»

McAteer: «Ο Curtis Jones πρέπει αποκτήσει περισσότερη αυτοπεποίθηση»

Οι πάσες του Curtis Jones είναι υπέρ το δέον ασφαλείς για την ομάδα του και πρέπει να ρισκάρει περισσότερο δήλωσε ο Jason McAteer, πρώην παίκτης των Κόκκινων πριν τον φιλικό αγώνα με την Greuther Furth.

Ο Jones ανήκε στο γκρουπ των παικτών που επέστρεψαν στο Anfield για την προετοιμασία πιο αργά από τους υπόλοιπους. Ο λόγος φυσικά ήταν οι αγώνες της Εθνικής Αγγλίας U21 στο πρόσφατο Euro, όπου ο παίκτης των Κόκκινων διέπρεψε κατακτώντας μάλιστα τον τίτλο του Man of The Match στον τελικό εναντίον της Ισπανίας.

«Ο Curtis πρέπει να πιστέψει περισσότερο στον εαυτό του.» είπε ο McAteer. «Πρέπει να πιστέψει περισσότερο στην ικανότητα του και στην ποιότητα του γιατί προσωπικά πιστεύω ότι μπορεί να δώσει περισσότερα στην ομάδα. Νομίζω ότι όταν υπάρχουν καταστάσεις όπου δεν διαφαίνεται κάτι ασφαλές για την πάσα του θα πρέπει να παίρνει τη μπάλα και να τροφοδοτεί τους συμπαίκτες του σε συγκεκριμένες περιοχές.»

«Από ότι έχω δει ως τώρα, πάντα προσπαθεί να είναι ασφαλής προσπαθώντας κυρίως να μην δώσει τη μπάλα στον αντίπαλο. Αλλά όταν παίζεις για την ομάδα, παίζεις για αυτό που διαθέτεις. Και αυτό που τον έφερε στην ομάδα στην αρχή της καριέρας του, όταν έπαιζε ακόμα για την U21, ήταν η ικανότητα του να τροφοδοτεί με τις πάσες του τους συμπαίκτες του στη μικρή περιοχή ενώ και οι assists του εκείνη την περίοδο είχαν φτάσει σε διψήφιο αριθμό.»

«Αυτό είναι το είδος της απόδοσης που θέλουμε να δούμε από αυτόν στην πρώτη ομάδα. Βρίσκεται εκεί πλέον οπότε πρέπει να αρχίσει να δείχνει την ικανότητα του. Νομίζω ότι θα έρθει και αυτή η στιγμή, αν του δοθούν οι ευκαιρίες. Αρέσει στον manager εξάλλου και είναι αγαπητός στην ομάδα. Επίσης είναι ντόπιος και οι οπαδοί τον υποστηρίζουν οπότε απλά πρέπει να πιστέψει στον εαυτό του λίγο περισσότερο.» ολοκλήρωσε ο McAteer.

McAteer: «Ο Curtis Jones πρέπει αποκτήσει περισσότερη αυτοπεποίθηση»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com