Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Harvey Elliott: «Θέλω να φέρω την επιτυχία του Euro στη Liverpool»

Harvey Elliott: «Θέλω να φέρω την επιτυχία του Euro στη Liverpool»

Ανυπόμονος να ζήσει παρόμοιες επιτυχίες με αυτές της Εθνικής Αγγλίας U21 στο πρόσφατο Euro και σε επίπεδο ομάδας με τους Κόκκινους δηλώνει ο Harvey Elliott.

Τόσο ο Elliott όσο και ο Curtis Jones έπαιξαν σημαντικό ρόλο στον θρίαμβο της ομάδας του Lee Carsley κατακτώντας το τρόπαιο για πρώτη φορά από το 1984. Στους δύο παίκτες δόθηκε άδεια λίγων επιπλέον ημερών για ξεκούραση και επέστρεψαν για την προετοιμασία της ομάδας στην αρχή της προηγούμενης εβδομάδας.

Ο Elliott ο οποίος πραγματοποίησε συνολικά 51 εμφανίσεις για τη Liverpool αλλά και για την Εθνική Αγγλία σε επίπεδο U21, την προηγούμενη σαιζόν δήλωσε ότι επέστρεψε με ανανεωμένο αίσθημα πίστης.

«Απλά θέλεις να συνεχίσεις και να χτίσει πάνω σε αυτό» δήλωσε στο liverpoolfc.com «Θέλεις να συνεχίζεις να κερδίζεις τρόπαια και επειδή ο Curtis και εγώ πήραμε ήδη μια μικρή γεύση από αυτό, θέλουμε αυτή τη σαιζόν να βγούμε και να κερδίσουμε όσο περισσότερα μπορούμε. Αυτό είναι που θέλουμε.»

«Θέλουμε να βοηθήσουμε την ομάδα με κάθε δυνατό τρόπο και να εξασφαλίσουμε ότι θα είμαστε διαθέσιμοι χρησιμοποιώντας την εμπειρία μας από το Euro στην επερχόμενη σαιζόν.» συνέχισε.

«Σίγουρα έχω αποκτήσει περισσότερη αυτοπεποίθηση και ελπίζω ότι με την επιστροφή μου στη Liverpool θα μπορέσουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτό.»

Οι Κόκκινοι θα ξεκινήσουν τους αγώνες για την Premier League- ένας από τους στόχους τους, στις 13 Αυγούστου εναντίον της Chelsea και ο Elliott δήλωσε ανυπόμονος για την έναρξη λέγοντας: «Κάθε σαιζόν θέλουμε να κερδίζουμε περισσότερα, θέλουμε να κατακτούμε κάθε τρόπαιο για το οποίο παίζουμε. Δεν μπορούμε να επαναπαυτούμε για τίποτα λιγότερο.»

«Είναι μια κορυφαία ομάδα με κορυφαίους παίκτες και δεν χρειάζεται να το πω εγώ αυτό γιατί ο καθένας μπορεί να το διαπιστώσει. Το ελάχιστο που απαιτείται από εμάς είναι να κερδίσουμε τα πάντα και αυτό σχεδιάζουμε να κάνουμε, κάτι που αποτελεί το στόχο μας όχι μόνο για αυτή αλλά και κάθε σαιζόν.»

«Κάποιες σαιζόν δεν το καταφέραμε αλλά επιστρέφουμε πάντα. Μπορούμε να χρησιμοποιούμε ως κίνητρο την εμπειρία των κακών χρονιών ώστε να πιέσουμε περισσότερο τον εαυτό μας και να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη, προχωρώντας έτσι ως ομάδα. Ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε να κατακτούμε τρόπαια.» ολοκλήρωσε.

Harvey Elliott: «Θέλω να φέρω την επιτυχία του Euro στη Liverpool»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com