Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στις 350.000 λίρες θα είναι τελικά ο εβδομαδιαίος μισθός του Henderson

Στις 350.000 λίρες θα είναι τελικά ο εβδομαδιαίος μισθός του Henderson

Οι μισθοί που θα κερδίζει ο Jordan Henderson στη Σαουδική Αραβία θα είναι ΠΟΛΥ χαμηλότεροι από τους αρχικούς ισχυρισμούς, περίπου οι μισοί από τις 700.000 λίρες την εβδομάδα που είχαν αρχικά προταθεί.

Όταν την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησε η είδηση για το ενδιαφέρον του Henderson να μετακομίσει στη Μέση Ανατολή, ειπώθηκε ότι αυτό οφειλόταν στα χρηματικά ποσά που «αλλάζουν τη ζωή» και προσφέρονται για τον αρχηγό της Liverpool, ο οποίος φέρεται να κερδίζει μόλις 10 εκατομμύρια λίρες ετησίως, προ φόρων, σε βασικούς μισθούς αυτή τη στιγμή στη Liverpool.

Αλλά τελικά κυκλοφόρησε ότι, ο αριθμός είναι πολύ χαμηλότερος από αυτά στα πρωτοσέλιδα και είναι πιο κοντά στις 350.000 λίρες την εβδομάδα, αφορολόγητες. Εκεί φαίνεται να υπήρξε η σύγχυση, με το ποσό αυτό να εξακολουθεί βέβαια να είναι σχεδόν τετραπλάσιο των σημερινών του αποδοχών, αν ληφθούν υπόψη οι φορολογικές επιπτώσεις.

Και παρόλο που είναι σχεδόν το μισό από το ποσό των «700 χιλιάδων λιρών την εβδομάδα», εξακολουθεί να είναι μια πολύ σημαντική αύξηση του μισθού και μάλιστα με τριετές συμβόλαιο, σε αντίθεση με τα δύο χρόνια που είχε απομείνει από τη συμφωνία του με τη Liverpool.

Η Liverpool συμφώνησε την Τετάρτη με την Al Ettifaq ένα αρχικό ποσό ύψους 12 εκατομμυρίων λιρών, με τα 12 χρόνια του Henderson στο Anfield να φτάνουν πλέον στο τέλος τους.

Ο παίκτης έμεινε εκτός του εναρκτήριου φιλικού αγώνα των κόκκινων με την Karlsruher, μια απόφαση που έλαβε ο Jurgen Klopp μετά από συζητήσεις με τον 33χρονο, και ο Henderson αναμένεται πλέον να εγκαταλείψει την προετοιμασία του συλλόγου στη Γερμανία για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στη Μέση Ανατολή.

Στις 350.000 λίρες θα είναι τελικά ο εβδομαδιαίος μισθός του Henderson
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com