Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Αν η μέρα μου είχε 28 ώρες, θα μπορούσα να τις γεμίσω εύκολα!»

Klopp: «Αν η μέρα μου είχε 28 ώρες, θα μπορούσα να τις γεμίσω εύκολα!»

Ο Jurgen Klopp επιβεβαιώνει ότι η Liverpool δουλεύει πάνω σε νέες μεταγραφές ενόψει της πρεμιέρας της Premier League κόντρα στην Chelsea.

Ο Jurgen Klopp αναμένει ότι η Liverpool θα κάνει περαιτέρω κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι πριν από την πρεμιέρα της Premier League κόντρα στην Chelsea τον επόμενο μήνα. Οι Κόκκινοι έχουν ήδη ξοδέψει 95 εκατομμύρια λίρες αυτό το καλοκαίρι για την ανανέωση της μεσαίας τους γραμμής με τις αφίξεις του Alexis Mac Allister από την Brighton & Hove Albion και του Dominik Szoboszlai από την RB Leipzig.

Ωστόσο, οι ξαφνικές αποχωρήσεις τόσο του αρχηγού Jordan Henderson όσο και του αμυντικού μέσου Fabinho για το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, έχουν αφήσει τη Liverpool να αναζητά περαιτέρω ενίσχυση στο κέντρο του γηπέδου. Οι κόκκινοι αναζητούσαν ήδη έναν μακροπρόθεσμο αντικαταστάτη του τελευταίου, με τον 19χρονο Romeo Lavia της Southampton και τον Ryan Gravenberch της Bayern Munich να βρίσκονται επικεφαλής της λίστας.

Αλλά η ανάγκη για μια πιο άμεση λύση έχει ανοίξει μια σειρά από περαιτέρω επιλογές, όπως ο 23χρονος Cheick Doucoure της Crystal Palace, ενώ η Liverpool παρακολουθεί τις εξελίξεις στη Real Madrid όσον αφορά το μέλλον του Aurelien Tchouameni, τον οποίο ήθελε να υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι.

Και ο Klopp είναι πεπεισμένος ότι θα υπάρχει τουλάχιστον ένα νέο πρόσωπο στη θέση του μέχρι τη στιγμή που η Liverpool θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο Stamford Bridge απέναντι στην Chelsea του Mauricio Pochettino στις 13 Αυγούστου.

«Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα να κάνουμε» δήλωσε το αφεντικό των Κόκκινων όταν ρωτήθηκε στο podcast «We are Liverpool» για την προετοιμασία. «Το παράθυρο των μεταγραφών είναι ανοιχτό. Αν η μέρα μου είχε 28 ώρες αυτή τη στιγμή δεν θα ήταν πρόβλημα – θα μπορούσα να τις γεμίσω εύκολα! Με όλα τα πράγματα που πρέπει να κάνεις δεξιά και αριστερά, η κύρια εστίαση και ενέργειά μου πρέπει να πηγαίνει στις προπονήσεις, οπότε αυτό κάνω. Στη συνέχεια, εκατέρωθεν των προπονήσεων μπορώ να προσπαθήσω να βοηθήσω και με άλλα πράγματα. Ακόμα τρεισήμισι εβδομάδες μέχρι το πρώτο παιχνίδι της σεζόν. Πρέπει να τρέξουν μερικά θέματα πριν από αυτό, σίγουρα, και από πλευράς μεταγραφών. Αυτό είναι ξεκάθαρο τώρα. Και θα συμβεί. Πρέπει να έρθουν νέοι παίκτες. Θα έχουμε μια καλή ομάδα».

Klopp: «Αν η μέρα μου είχε 28 ώρες, θα μπορούσα να τις γεμίσω εύκολα!»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com