Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ξεκίνημα με φιλική νίκη για την Liverpool στην Καρλσρούη

Ξεκίνημα με φιλική νίκη για την Liverpool στην Καρλσρούη

Με νίκη ξεκίνησε η Liverpool τη σεζόν 2023/24, αφού έφερε 2-4 με την Karlsruher στην έδρα της ομάδας στην ομώνυμη γερμανική πόλη.

Οι Reds έδειξαν καλό πρόσωπο στο μεγαλύτερο σημείο του αγώνα, ειδικά λαμβάνοντας υπόψιν το ότι το ματς ήταν το πρώτο φιλικό της και έγινε κόντρα σε έτοιμο αντίπαλο ο οποίος είχε κίνητρο, μιας και η ομάδα της 2. Bundesliga εγκαινίασε σήμερα το γήπεδό της.

Η Liverpool βρήκε νωρίς γκολ με τον Nunez να βγαίνει στη πλάτη (πιθανότατα από θέση οφσάιντ) στο 3′, να προσπαθεί να βρει με άσχημη πάσα τον Salah, τον Αιγύπτιο να καταφέρνει να του ξαναδώσει την μπάλα και εν τέλει τον Ουρουγουανό να πλασάρει εύστοχα για το 0-1.

Οι Reds βρήκαν και δεύτερο γκολ στο τέταρτο με κεφαλιά του – αρχηγού πια μετά την πώληση του Henderson – Virgil van Dijk, το οποίο όμως ακυρώθηκε για φάουλ που όμως φάνηκε να μην υπάρχει.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν λίγο πριν το 40′ όταν εκτέλεσαν φάουλ κοντά στο κόρνερ με σέντρα στο όριο της περιοχής και ο Lars Stindl έπιασε ένα ξερό σουτ για να κάνει εντυπωσιακά το 1-1.

Με την επανάληψη, η Karlsruher εκμεταλλεύτηκε την έλλειψη συνοχής στα αριστερά και έβγαλαν το μπακ τους, Sebastian Jung μόνο του απέναντι από τον Jaros, με τον έμπειρο μπακ να σουτάρει δυνατά για το 2-1.

Η Liverpool βρήκε την ισοφάριση στη συμπλήρωση της ώρας όταν από γέμισμα του Gomez και κεφαλιά του Jota, η μπάλα έφτασε στον Gakpo ο οποίος πλάσαρε ιδανικά για το 2-2.

O Jota ήταν αυτός που έδωσε τη νίκη με όμορφη ατομική ενέργεια και πλασέ στο 91ο λεπτό, ενώ σκόραρε και πάλι στο 93′ όταν από τη σέντρα έκλεψε ο Mac Allister, του πέρασε τη μπάλα και πλάσαρε για το τελικό 2-4

Οι Reds είχαν πολλές απουσίες, ειδικά στα χαφ (Henderson – Fabinho αποχωρούν, Jones – Elliott ξεκουράζονται λόγω Euro U21, Bajcetic επιστρέφει από τραυματισμό) και έβγαλαν αρκετή κούραση. Στα θετικά οι εμφάνιση των δύο μεταγραφών (Mac Allister – Szoboszlai) οι οποίοι έδειξαν μεγάλη όρεξη και ποιότητα, όπως και οι μικροί Doak – Scanlon, με τον πρώτο να δείχνει ακόμη μια φορά ότι έχει αρκετά ψηλό ταβάνι.

Οι δύο ενδεκάδες της Liverpool:

Α’ Ημίχρονο: Kelleher, van Dijk, Konate, Bradley, Robertson, Alexander-Arnold, Clark, Szoboszlai, Salah, Diaz, Nunez

Β’ Ημίχρονο: Jaros, Matip, Quansah, Gomez, Τσιμίκας, McConnell, Mac Allister, Gakpo, Scanlon (80′ Koumas), Doak, Jota

Ντεμπούτο για τον Dominik Szoboszlai.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com