Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συμφωνία Liverpool – Al-Ettifaq, αποχωρεί ο Henderson!

Συμφωνία Liverpool – Al-Ettifaq, αποχωρεί ο Henderson!

Σε οριστική συμφωνία έφτασε η Liverpool με την Al-Ettifaq για την μεταγραφή του αρχηγού της, Jordan Henderson, στη Σαουδική Αραβία!

Οι ιθύνοντες της ομάδας της Dammam κινήθηκαν γρήγορα για να κλείσουν την μεταγραφή μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Steven Gerrard και παρά τα εμπόδια που εμφανίστηκαν με την – μεγάλη – αρχική διαφορά με τη Liverpool, εν τέλει κάλυψαν όλες της ανάγκες των Reds και ενεργοποιούν την μεγάλη μεταγραφή τους.

Η Liverpool χάνει τον αρχηγό της και – μαζί με την αποχώρηση του Fabinho – βλέπουν τα χαφ τους να αλλάζουν ριζικά, με τουλάχιστον άλλη μία (αν όχι δύο) μεταγραφή(ες) στο συγκεκριμένο χώρο να μοιάζει δεδομένη.

Οι Reds θα βάλουν στα ταμεία τους περίπου 12 εκατομμύρια λίρες και ο ίδιος ο παίκτης θα δει τον μισθό του να πενταπλασιάζεται.

O Jordan Henderson έγινε κάτοικος Anfield το καλοκαίρι του 2011 με τον Kenny Dalglish, με την Liverpool να δαπανά περίπου 15 εκατομμύρια λίρες.

Αποχωρεί δώδεκα χρόνια μετά, έχοντας πια αναλάβει την αρχηγία το 2015 μετά την αποχώρηση του Gerrard, ενώ κατέγραψε 492 συμμετοχές σκοράροντας 33 γκολ και βγάζοντας 61 ασίστ. Πήρε με την ομάδα όλα τα διαθέσιμα τρόπαια από μία φορά, πέρα από το League Cup, το οποίο σήκωσε δις, και το Europa League, χάνοντας τον τελικό του 2016 στη Βασιλεία με την Sevilla.

Επανένωση για τους Henderson – Gerrard.
Μοιραστείτε το!

One thought on “Συμφωνία Liverpool – Al-Ettifaq, αποχωρεί ο Henderson!

  1. Καλησπέρα σε όλους !! Είναι δυνατόν να παίρνει ο σύλλογος 12 μύρια και να δίνει τον αρχηγό ; Πόσα πρέπει να δώσει για να καλύψει το κενό του .Δεν μου ταιριάζει .

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com