Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Εγώ αποφασίζω για Henderson και Fabinho»

Klopp: «Εγώ αποφασίζω για Henderson και Fabinho»

Για το ζήτημα αποχώρησης των Jordan Henderson και Fabinho κλήθηκε να μιλήσει ο Jürgen Klopp μετά το φιλικό της ομάδας με την Karlsruher, τονίζοντας πως εκείνος είναι αυτός που παίρνει τις τελικές αποφάσεις.

Ο Βραζιλιάνος μέσος δεν ταξίδεψε στη Γερμανία με την υπόλοιπη ομάδα και είναι θέμα χρόνου να υπογράψει στην Al Ittihad, ενώ και ο αρχηγός δείχνει να είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τον σύλλογο, αφού Reds και Al Ettifaq βρίσκονται πολύ κοντά στην οριστική συμφωνία για την μετακίνηση του Hendo στη Σαουδική Αραβία.

Οι Reds αναμένεται να προχωρήσουν στην απόκτηση τουλάχιστον ενός κεντρικού μέσου, με το όνομα του Romeo Lavia να βρίσκεται σταθερά στην κορυφή της λίστας τους και τον Cheikh Doucoure να είναι το νέο όνομα.

Ο Γερμανός τεχνικός αναφερόμενος στους δύο μέσους δήλωσε:

“ Εφόσον τα πράγματα δεν έχουν τελικώς αποφασιστεί, δεν χρειάζεται να το συζητάμε. Θα υπάρξει μια στιγμή που μάλλον θα πρέπει να το συζητήσουμε, αλλά δεν είναι τώρα. ”

“ Δεν ξέρω ότι κάτι έχει αποφασιστεί, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχω τίποτα να πω αυτή τη στιγμή. Στην τελική, όλες αυτές οι αποφάσεις λαμβάνονται από εμένα. Και επειδή σέβομαι πολύ τους παίκτες, είναι συνήθως με την συναίνεση. Ήταν σε αυτή την περίπτωση και όλα είναι καλά. ”

Ο Fabinho βρίσκεται μια ανάσα από την Al Ittihad.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com