Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ποια η πιθανή επόμενη μέρα των αποχωρήσεων στη Liverpool;

Ποια η πιθανή επόμενη μέρα των αποχωρήσεων στη Liverpool;

Σε ολικό rebuild του κέντρου της προχωράει το φετινό καλοκαίρι η Liverpool μετά τη περσινή εφιαλτική σεζόν και τις μαζικές αποχωρήσεις.

Οι James Milner, Naby Keita και Alex Oxlade-Chamberlain είχαν τη δυνατότητα να αποχωρήσουν στο τέλος των συμβολαίων τους και ο Carvalho θα περάσει την επόμενη σεζόν ως δανεικός στην RB Leipzig. Ο Thiago Alcantara αρνήθηκε το ενδιαφέρον της Σαουδικής Αραβίας, αλλά ο Jordan Henderson και ο Fabinho μπορεί να μην έχουν την ίδια ισχυρή θέληση.

Ο αρχηγός της Liverpool εξετάζει μια πρόταση για να ξανασμίξει με τον πρώην συμπαίκτη του Steven Gerrard στην Al Ettifaq, ενώ η πρωταθλήτρια της Pro League Al Ittihad θέλει να προσθέσει τον Fabinho σε μια ομάδα που περιλαμβάνει τους Karim Benzema, N’Golo Kante και Jota (όχι τον Diogo).

Ο Klopp έχει ήδη ενισχύσει τις επιλογές της Liverpool στα χαφ με την απόκτηση του Alexis Mac Allister και του Dominik Szoboszlai αυτό το καλοκαίρι. Αλλά η βάση της μεσαίας γραμμής θα πρέπει να ενισχυθεί αν ένας ή και οι δύο από τους Henderson και Fabinho κυνηγήσουν το χρήμα της Σαουδικής Αραβίας.

Ακολουθούν μερικές εναλλακτικές λύσεις τις οποίες ο Jurgen Klopp ίσως θελήσει να σκεφτεί:

Romeo Lavia
Ηλικία: 19
Σύλλογος: Southampton

Η Liverpool είναι ένας από τους τουλάχιστον έξι συλλόγους που τρέφουν διακαή πόθο να αποκτήσουν τον Lavia της Southampton. Η επίμονη συμπεριφορά του μακριά από την μπάλα και το μάτι για μια πάσα που διασπά την άμυνα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που τον κάνουν τόσο περιζήτητο.

Ωστόσο, ο 19χρονος είναι δικαιολογημένα ακατέργαστος. Η Liverpool έχει ήδη έναν πολλά υποσχόμενο έφηβο ικανό να εκπληρώσει τα καθήκοντα του Fabinho στη βάση της μεσαίας γραμμής με τη μορφή του Stefan Bajcetic και είναι επιφυλακτική στο να ανταποκριθεί στην υψηλή τιμή των 45 εκατομμυρίων λιρών που ζητάει η Southampton για τον Lavia.

Khephren Thuram
Ηλικία: 22
Σύλλογος: Nice

Ο Thuram επέμενε ότι ήταν «ευτυχισμένος» στη Nice τον Ιούνιο, αλλά αυτό συνέβη πριν ο σύλλογος λάβει την εκπληκτική απόφαση να απορρίψει την ευκαιρία να κάνει μόνιμο προπονητή τον Didier Digard. Ο Thuram δημιούργησε έναν ισχυρό δεσμό με το προσωρινό αφεντικό, ο οποίος «με βοήθησε πολύ σε δύσκολες στιγμές στη νεαρή μου καριέρα». Ο ανερχόμενος μέσος περιέγραψε τον Digard ως «κάποιον που δεν μπορώ ποτέ να ευχαριστήσω αρκετά».

Ο Klopp εμπνέει παρόμοια αφοσίωση από πολλούς παίκτες του και θα ανυπομονεί να φέρει στο Merseyside το μείγμα επιδεξιότητας και δυναμικής του Thuram. Αν και μπορεί να μην προσφέρει τη φυσική αμυντική ακαμψία του Fabinho, ο Thuram φέρνει την ορμή που είχε αρχίσει να ξεθωριάζει από το παιχνίδι του Henderson την περασμένη σεζόν.

 

Manu Kone
Ηλικία: 22
Σύλλογος: Borussia Monchengladbach

Ο Kone είναι ήδη ένας καθιερωμένος παίκτης της Borussia Monchengladbach και θέλει να δώσει έμφαση στην εξέλιξή του. «Θα μπορούσα να χαρακτηριστώ «ανερχόμενος παίκτης»», εξήγησε ο διεθνής με την Εθνική κάτω των 21 ετών της Γαλλίας, »…αλλά δεν θα έλεγα ότι είμαι «νέος παίκτης», καθώς έχω ήδη πάρει αρκετά πράγματα».

Αυτά τα προσόντα περιλαμβάνουν μια σαγηνευτική ικανότητα να πλέκεται μπροστά με την μπάλα και να κερδίζει πίσω την κατοχή. Κανένας μέσος της Bundesliga δεν υπέπεσε σε φάουλ πιο συχνά από την ελικοειδή απειλή που ολοκλήρωσε τη σεζόν ως ο κορυφαίος της Gladbach σε μαρκαρίσματα, κοψίματα και επαναφορές.

Ο Manuel Kone πιθανός στόχος για το κέντρο της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com