Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δανεικός στην Mainz για την σαιζόν ο Sepp Van den Berg

Δανεικός στην Mainz για την σαιζόν ο Sepp Van den Berg

Ο διεθνής Ολλανδός αμυντικός των Reds Sepp van den Berg, παρουσιάσθηκε κι επίσημα ως νέος παίκτης της FSV Mainz 05 το απόγευμα της Πέμπτης.

Μια μεταγραφή που φημολογείται ότι ήταν στα σκαριά νωρίτερα μέσα στην ημέρα δεν άργησε να ολοκληρωθεί. Η FSV Mainz 05 αποκάλυψε ότι είχε εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του αμυντικού της Liverpool, Sepp Vam Den Berg, για μονοετή συμφωνία δανεισμού την Πέμπτη το απόγευμα.

Δελτίο τύπου της Mainz σημείωσε ότι στη συμφωνία περιλαμβάνονταν «δυνατότητες για μεγαλύτερη συνεργασία». Λεπτομέρειες για το πώς μπορεί να λειτουργήσει αυτό δεν αποκαλύφθηκαν αμέσως.Ο ίδιος ο Svensson και ο αθλητικός διευθυντής της Mainz Martin Schmidt, εξέδωσαν δηλώσεις που επαινούσαν τον 21χρονο ως «μεγάλο ταλέντο» και τον ευχαρίστησαν που δεσμεύτηκε να αγωνισθεί στο Nullfünfter, παρά το ενδιαφέρον πολλών άλλων πλευρών.

«Είχα νωρίς συζητήσεις με τη Mainz 05 και ειδικά με τον Bo Svensson», φέρεται να είπε ο van den Berg στην ιστοσελίδα του συλλόγου, «μου αρέσει πολύ ο τρόπος που βλέπει το ποδόσφαιρο και θέλει να παίξει εδώ. Πριν έρθω εδώ, φυσικά, μίλησα με τον Jürgen Klopp και είπε ότι θα νιώσω πολύ άνετα εδώ».

Ο Van den Berg – ο οποίος πέρασε την περασμένη σεζόν ως δανεικός στη Schalke – θα πρέπει να είναι ο πρώτος από τους δύο παίκτες από το ρόστερ της Schalke 2022/23 που θα υπογράψει με τη Mainz τις επόμενες ημέρες. Αναμένεται να τον ακολουθήσει και ο μέσος της RB Leipzig Tom Krauß, ένας ακόμη που αγωνίσθηκε δανεικός πέρσι στη Schalke.

Δανεικός στην Mainz για την σαιζόν ο Sepp Van den Berg
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com