Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συνεχίζεται η προετοιμασία των Reds αναμένοντας εξελίξεις στα μεταγραφικά

Συνεχίζεται η προετοιμασία των Reds αναμένοντας εξελίξεις στα μεταγραφικά

Οι εικασίες γύρω από το μέλλον των μεσοεπιθετικών των Reds Jordan Henderson και Fabinho δεν έχουν ακόμη μεταφραστεί σε πραγματικές προσφορές για τους παίκτες.

Το ενδιαφέρον για τον Henderson, ειδικότερα, από την Al Ettifaq – την οποία διευθύνει ο πρώην συμπαίκτης του Steven Gerrard – έχει οδηγήσει σε ισχυρισμούς ότι ο 33χρονος έχει ήδη αποφασίσει να δεχτεί μια συμφωνία αξίας 700.000 λιρών την εβδομάδα.

Ωστόσο, η Liverpool δεν θα επιτρέψει στον αρχηγό της, ο οποίος έχει δύο χρόνια συμβόλαιο, να φύγει δωρεάν, παρά τις αντίθετες προτάσεις που προέρχονται από τη Μέση Ανατολή.
Τα 20 εκατομμύρια λίρες που ξόδεψε η Al Hilal για τον αμυντικό της Chelsea Kalidou Koulibaly, 32 ετών, αυτό το καλοκαίρι θεωρούνται πιο ρεαλιστικό σημείο αναφοράς.

Ο Fabinho συνδέεται με τη μετακίνησή του στην πρωταθλήτρια της Saudi Pro League Al Ittihad, μία από τις τέσσερις ομάδες της Σαουδικής Αραβίας που ανήκουν στο Δημόσιο Ταμείο Επενδύσεων της χώρας, η οποία φέρεται διατεθειμένη να πληρώσει 40 εκατομμύρια λίρες για έναν παίκτη που κλείνει τα 30 του χρόνια τον Οκτώβριο.
Όμως γίνεται κατανοητό ότι μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία προσφορά ούτε γι’ αυτόν και με την ομάδα να αναχωρεί για την προετοιμασία της στη Γερμανία το Σάββατο και οι δύο παίκτες αναμένεται να ταξιδέψουν έχοντας επιστρέψει στις προπονήσεις νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Η μεσαία γραμμή της Liverpool ανανεώνεται αυτό το καλοκαίρι, με τον έμπειρο James Milner να εντάσσεται στην Brighton και τα συμβόλαια των Alex Oxlade-Chamberlain και Naby Keita να λήγουν.
Αντικαταστάθηκαν από τον νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου Αργεντινής Alexis Mac Allister, ηλικίας 24 ετών, και τον 22χρονο αρχηγό της Ουγγαρίας Dominik Szoboszlai έναντι 95 εκατομμυρίων λιρών συνολικά.

Αυτό μπορεί να σημαίνει μειωμένο χρόνο συμμετοχής για τον Henderson, ο οποίος έχει κατακτήσει όλα τα ελίτ τρόπαια κατά τη διάρκεια της αρχηγίας του στον σύλλογο, αλλά παραμένει αναπόσπαστο μέλος των αποδυτηρίων.

Ο προπονητής Jurgen Klopp χαρακτήρισε το δεκαήμερο προπονητικό καμπ, μετά από μια λιγότερο ικανοποιητική προετοιμασία πριν από ένα χρόνο, ως «εξαιρετικά σημαντικό», ειδικά επειδή θα δώσει την ευκαιρία σε κάποιους από τους νεότερους παίκτες, όπως ο Conor Bradley, ο Ben Doak και ο Bobby Clark, να κάνουν ένα βήμα μπροστά.

«Δεν υπάρχουν τώρα πάρα πολλοί νέοι παίκτες, αλλά πολλοί νέοι παίκτες για τους οποίους η πόρτα είναι ανοιχτή, οι οποίοι μπορούν να παίξουν διαφορετικό ρόλο την επόμενη σεζόν», δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Έχουμε πολλές προπονήσεις εκεί, (Γερμανία) δεν έχουμε πολύ ελεύθερο χρόνο, θα έλεγα. Δύο παιχνίδια, ένα στη μέση (με την Karlsruher), ένα στο τέλος (Greuther Furth). Οπότε, συγκεντρώστε τα όλα μαζί και προπονηθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο, έχοντας σύντομες στιγμές ξεκούρασης στο κρεβάτι ή στην καντίνα ή στο εστιατόριο, αυτό είναι καλό».

Μετά την επιστροφή από τη Γερμανία, η ομάδα του Klopp θα μεταβεί στη Σιγκαπούρη για τους αγώνες με τη Leicester και τη Bayern Munich.

Συνεχίζεται η προετοιμασία των Reds αναμένοντας εξελίξεις στα μεταγραφικά
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com