Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Άτυχος υπήρξε ο 19χρονος άσσος της Liverpool Harvey Blair

Άτυχος υπήρξε ο 19χρονος άσσος της Liverpool Harvey Blair

Η προετοιμασία αποτελεί πάντα μια πολύτιμη ευκαιρία για τους νεαρούς παίκτες, αλλά για τον 19χρονο Harvey Blair αυτό το καλοκαίρι ήταν σύντομη, αφού τραυματίστηκε στο γόνατο.

Η π΄ρωτη ομάδα του Jurgen Klopp έχει επιστρέψει στις προπονήσεις στο προπονητικό κέντρο AXA και την τελευταία εβδομάδα έχει καλέσει και 13 νεαρούς παίκτες να ενταχθούν στην πρώτη ομάδα.

Ανάμεσά τους ήταν και ο Blair, με τον ακραίο επιθετικό να είναι έτοιμος να ξεκινήσει τη νέα σεζόν με θετικό πρόσημο, αφού την περασμένη σεζόν περιορίστηκε σε οκτώ συμμετοχές με την ομάδα κάτω των 21 ετών λόγω τραυματισμού.

Είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον συλλόγων από την Αγγλία και τη Σκωτία, οι οποίοι ζύγιζαν κινήσεις δανεισμού, αλλά δυστυχώς, ίσως χρειαστεί να το ξανασκεφτούν μετά την επιβεβαίωση του Blair για το τελευταίο του πισωγύρισμα.

Ο έφηβος ανέβασε στο Instagram μία ανακοίνωση ότι υπέστη ρήξη μηνίσκου κατά τη διάρκεια της προπόνησης, η οποία έχει χρόνο ανάρρωσης έξι έως οκτώ εβδομάδες – αλλά αυτός μπορεί να διαφέρει σημαντικά ανάλογα με τη σοβαρότητα και τη θέση της ρήξης. Κατανοητό, λοιπόν, ότι ο Blair έμεινε «βαθιά λυπημένος» από τον τραυματισμό, δίνοντάς του άλλο ένα εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσει πριν καν ξεκινήσει η σεζόν.

«Μετά από το θετικό ξεκίνημα στη νέα σεζόν, με βαθιά θλίψη ανακοινώνω ότι υπέστησα ρήξη μηνίσκου κατά τη διάρκεια της προπόνησης νωρίτερα αυτή την εβδομάδα», έγραψε ο Blair στο Instagram.

«Είναι αναμφισβήτητα ένα δύσκολο πισωγύρισμα, αλλά πιστεύω ακράδαντα ότι με την κατάλληλη νοοτροπία και τη βοήθεια του Θεού, θα ξεπεράσω αυτή τη δύσκολη φάση. Τα λέμε σύντομα, κόκκινοι!»

Η ανάρτηση του Blair έγινε δεκτή με πολλή αγάπη και ευχές από τους συμπαίκτες του στη Liverpool, με τους Stefan Bajcetic, Bobby Clark, Conor Bradley, Jarell Quansah και Tyler Morton να είναι μεταξύ εκείνων που του ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση.

Ο ακραίος επιθετικός ανήκει στα τμήματα υποδομής της Liverpool από το επίπεδο κάτω των 12 ετών, έκανε ντεμπούτο έκπληξη στην ομάδα της Preston το 2021 και την περασμένη σεζόν πέτυχε πέντε γκολ σε 20 συμμετοχές.

Άτυχος υπήρξε ο 19χρονος άσσος της Liverpool Harvey Blair
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com