Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Η πόρτα θα είναι πάντα ανοιχτή για τους εφήβους της ομάδας»

Klopp: «Η πόρτα θα είναι πάντα ανοιχτή για τους εφήβους της ομάδας»

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, υπήρχαν περισσότεροι από 10 νεαροί παίκτες στις πρώτες ημέρες προπόνησης της πρώτης ομάδας της Liverpool και με το ταξίδι στη Γερμανία σε εξέλιξη, ο Jurgen Klopp δήλωσε ότι η «πόρτα είναι ανοιχτή» για αυτούς.

Η νέα σεζόν απέχει μόλις τέσσερις εβδομάδες και η Liverpool θα εντείνει την προετοιμασία της με ένα προπονητικό καμπ στη Γερμανία, στην πόλη Donaueschingen του Μαύρου Δρυμού.

Αναχώρησαν το Σάββατο και θα παραμείνουν στη χώρα της μπύρας για έως και 10 ημέρες, με την προετοιμασία τους να συνδυάζεται με δύο φιλικά παιχνίδια – με την Karlsruher και την Greuther Furth. Όλη η ομάδα των παλαιότερων – εκτός από τους Curtis Jones και Harvey Elliott – θα ταξιδέψει, όπως και πολλοί νεαροί.

Θα δοθεί η ευκαιρία στη νέα γενιά να συνεχίσει την πρόοδό της υπό το άγρυπνο μάτι του Jurgen Klopp και των προπονητών του. Και ο προπονητής ανέφερε τρία ονόματα που μπορούμε να περιμένουμε να δούμε στην πατρίδα του, με τους Conor Bradley, Ben Doak και Bobby Clark να έχουν επαινεθεί από τον Klopp.

«Δεν υπάρχουν τώρα πάρα πολλοί νέοι παίκτες, αλλά [έχουμε] πολλούς νέους παίκτες, φυσικά, έχουμε και νέους παίκτες για τους οποίους η πόρτα είναι ανοιχτή, οι οποίοι μπορούν να παίξουν διαφορετικό ρόλο την επόμενη σεζόν», δήλωσε ο Klopp στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Είναι όλοι ένα χρόνο μεγαλύτεροι και δείχνουν πολύ καλά – ο Conor Bradley δείχνει πολύ καλά, ο Ben Doak πολύ καλά, ο Bobby Clark μεγάλωσε κάπως, κάτι που είναι φυσιολογικό! Όλοι μπορούν να παίξουν έναν ελαφρώς διαφορετικό ρόλο αν θέλουν και ναι, όπως είπα, υπάρχει ανοιχτή πόρτα γι’ αυτό».

Ο 17χρονος Doak δεν έπαιξε με την ομάδα κάτω των 21 ετών της Σκωτίας το καλοκαίρι για να είναι έτοιμος να ξεκινήσει την προετοιμασία, ενώ ο Bradley εντυπωσίασε με το παραπάνω στον δανεισμό του από την Bolton. Ο Bradley έπαιξε κυρίως στο δεξί άκρο της άμυνας για τους Trotters, καθώς έφτασαν μέχρι τα πλέι οφ της League One, και αυτό το καλοκαίρι θα είναι καθοριστικό για να δούμε αν μπορεί να χαράξει έναν ρόλο για να παραμείνει στους Reds για το 2023/24.

Τον περασμένο μήνα, ο 19χρονος παραδέχτηκε ότι δεν ήξερε ποιο ήταν το άμεσο μέλλον του: «Δεν έχουμε μιλήσει για το τι ακριβώς πρόκειται να συμβεί. Αλλά προφανώς, είναι ένα μεγάλο γεγονός για μένα, οπότε ανυπομονώ να το δω».

Η προετοιμασία είναι πάντα μια συναρπαστική περίοδος για τους οπαδούς για να δουν ποιος ανεβαίνει στην ιεραρχία και φέτος δεν θα είναι διαφορετική.

Klopp: «Η πόρτα θα είναι πάντα ανοιχτή για τους εφήβους της ομάδας»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com