Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συνεχίζουν στην προετοιμασία Hendo & Fabinho εν μέσω εξελίξεων

Συνεχίζουν στην προετοιμασία Hendo & Fabinho εν μέσω εξελίξεων

Ο Hendo και ο Fabinho ήταν παρόντες στην προπόνηση της Liverpool την Πέμπτη, καθώς η προετοιμασία συνεχίστηκε εν μέσω ενδιαφέροντος για τους δύο παίκτες από συλλόγους της Σαουδικής Αραβίας.

Η Πέμπτη αποδείχτηκε αρκετά μεγάλη μέρα ειδήσεων για τη Liverpool, όλα ήταν επίσης γρήγορα. Στον Henderson προσφέρθηκαν 700.000 λίρες την εβδομάδα για να ενταχθεί στην Al Ettifaq του Steven Gerrard και φέρεται να έχει αποδεχθεί την προσφορά, ενώ για τον Fabinho αναμένεται να κατατεθεί προσφορά 40 εκατομμυρίων λιρών από την Al Ittihad.

Μόλις είχαν ακουστεί τα νέα για τον Henderson πριν ακολουθήσει του Fabinho, αλλά παρά τις αυξανόμενες εικασίες για το τι θα κάνουν οι παίκτες και ο σύλλογος, αμφότεροι φωτογραφήθηκαν στην προπόνηση.

Η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά, φυσικά και ο Henderson έδωσε μια χαλαρή εικόνα καθώς έφτασε στο προπονητικό κέντρο AXA μαζί με τον Andy Robertson. Για πόσο καιρό ακόμα το δίδυμο θα περπατά δίπλα-δίπλα, μόνο ο χρόνος θα το δείξει.

Ο Klopp έβαλε για άλλη μια φορά τους παίκτες του στους εξωτερικούς αγωνιστικούς χώρους, ευτυχώς χωρίς βροχή στον ορίζοντα. Ο Alexis Mac Allister και ο Dominik Szoboszlai ήταν οι μοναδικοί μεσοεπιθετικοί που προπονούνταν κανονικά. Ο τελευταίος εντοπίστηκε σε έντονη συζήτηση με τον προπονητή – καθώς ο Thiago συνέχισε την αποκατάσταση από την επέμβαση στο ισχίο.

Η ευκαιρία του δεκαεπτάχρονου Ben Doak να τραβήξει τα βλέμματα συνεχίστηκε, όπως και για τον αμυντικό Conor Bradley.

Και οι πέντε βασικοί επιθετικοί έλαβαν μέρος στην προπόνηση και η άμυνα ήταν επίσης όπως και οι έξι τερματοφύλακες, αν και ο Nat Phillips δεν εμφανίστηκε εν μέσω του συνεχιζόμενου ενδιαφέροντος για την υπογραφή του.

Η Liverpool αναχωρεί για την προετοιμασία της στη Γερμανία το Σάββατο και η σύνθεση της ομάδας μπορεί να έχει αλλάξει σημαντικά μέχρι τότε.

Συνεχίζουν στην προετοιμασία Hendo & Fabinho εν μέσω εξελίξεων
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com