Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εικόνες από τον νέο αγωνιστικό χώρο & την νέα εξέδρα στο Anfield

Εικόνες από τον νέο αγωνιστικό χώρο & την νέα εξέδρα στο Anfield

Ο νέος αγωνιστικός χώρος του Anfield έχει πλέον εγκατασταθεί σχεδόν πλήρως, όπως αποκαλύπτουν οι νέες φωτογραφίες από το εσωτερικό και πάνω από την έδρα των Reds.

Η νέα εξέδρα Anfield Road Stand προχωράει καλά, με την πρόοδο να συνεχίζεται στο εσωτερικό και το εξωτερικό, αλλά είναι ο αγωνιστικός χώρος που έχει τραβήξει την προσοχή πρόσφατα.

Απομακρύνθηκε νωρίτερα την περασμένη εβδομάδα, αφού οι γερανοί ολοκλήρωσαν τις τελευταίες εργασίες τους στο εσωτερικό του γηπέδου για τη νέα εξέδρα, ένα ακόμη σημάδι ότι η νέα σεζόν πλησιάζει γρήγορα. Ο νέος αγωνιστικός χώρος έχει πλέον εγκατασταθεί σχεδόν πλήρως, όπως μπορείτε να δείτε από τις εικόνες και το βίντεο που ακολουθούν – φαίνεται πολύ πράσινος σε σχέση με την τελευταία φορά που αγωνίσθηκαν εκεί οι Reds!

Συνολικά, ο νέος αγωνιστικός χώρος χρειάζεται μόνο λίγες ημέρες για να τοποθετηθεί και τρεις εβδομάδες για να είναι έτοιμος για αγώνα, πράγμα που σημαίνει ότι το Anfield θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί την Bournemouth σε κάτι περισσότερο από πέντε εβδομάδες.
Οι συντηρητές του γηπέδου θα είναι υπεύθυνοι για το βάψιμο των γραμμών του γηπέδου και την τοποθέτηση των δοκαριών στη θέση τους όταν έρθει η ώρα. Ο νέος χλοοτάπητας καλλιεργήθηκε σε ένα αγρόκτημα χλοοτάπητα, τους τελευταίους τρεις μήνες.

Μπορούμε τώρα επίσης να δούμε ξεκάθαρα τις τρέχουσες εξελίξεις στη νέα κερκίδα τόσο από το εσωτερικό του Anfield όσο και από το εξωτερικό, με τη νέα διαμόρφωση της οδού Anfield να περιγράφεται με ένα μοναχικό τσιμεντένιο μπλοκ. Ο διάδρομος Anfield Forever Walkway κινείται επίσης με ταχύτητα, ένας χώρος για τους οπαδούς που θα μπορούν, κυριολεκτικά, να εδραιώσουν τη θέση τους στην πλούσια ιστορία του σταδίου μπροστά από τις πύλες Shankly.

Με τη νέα σεζόν να απέχει μόλις ένα μήνα, ο ενθουσιασμός κορυφώνεται καθώς οι εικόνες για το πώς θα μοιάζει το Anfield θα γίνουν σύντομα πραγματικότητα με την ολοκλήρωση της νέας εξέδρας. Ανυπομονούμε να δούμε τι επιφυλάσσει η ατμόσφαιρα του Anfield με επιπλέον 7.000 οπαδούς στο γήπεδο – μήπως είναι ήδη 19 Αυγούστου;

Εικόνες από τον νέο αγωνιστικό χώρο & την νέα εξέδρα στο Anfield
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com