Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η υπόσχεση του Steven Gerrard στον Jordan Henderson

Η υπόσχεση του Steven Gerrard στον Jordan Henderson

Ο Steven Gerrard υποσχέθηκε στον Henderson ότι θα του δοθεί η ευκαιρία να μάθει κοντά του ως προπονητής, στην περίπτωση που προτιμήσει την Al Ettifaq αντί της Liverpool.

Σύμφωνα με την Melissa Reddy του Sky Sports, η υπόσχεση αυτή του Gerrard ήταν και ο πλέον σημαντικός παράγοντας στην απόφαση του Henderson να αφήσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού των Κόκκινων και να μετακινηθεί στη Σαουδική Αραβία, μετά από 12 χρόνια στο Anfield.

«Το δέλεαρ θα είναι φυσικά η επανένωση με τον Steven Gerarard.» είπε η Reddy. «Ο οποίος Gerrard θα επικαλέστηκε τόσο την επιθυμία του αρχηγού των Κόκκινων να παίζει κανονικά όσο και την φιλοδοξία του λέγοντας του ‘έλα εδώ, χτίσε μαζί μου κάτι μεγάλο, βοήθησε με να φτάσω στην κορυφή και να αποκαταστήσω την προπονητική μου καριέρα’».

«Μου είπαν επίσης ότι, στην ιδιωτική τους συνομιλία ο Gerrard του είπε ‘θα είσαι παίκτης αλλά σιγά σιγά θα μάθεις και να προπονείς δίπλα μου’. Ο Gerrard θα του μίλησε επίσης για όλο το θόρυβο που θα προκύψει από τη μεταγραφή του, πως να απομονώσει αυτόν τον θόρυβο, πως θα συνεχίσει να τροφοδοτεί την κληρονομιά του ως παίκτης και ότι τελικά οι άνθρωποι έχουν ‘κοντή’ μνήμη.»

«Ο Henderson έχει επηρεαστεί και εμπνευστεί τόσο πολύ από τον Gerrard, ώστε δεν θα έπρεπε να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο μοναδικός άνθρωπος που τον έπεισε να κάνει αυτό το μεγάλο βήμα και να πει το ναι για αυτήν την μετακίνηση είναι ο ίδιος ο Gerrard.» ολοκλήρωσε η Reddy.

Η υπόσχεση του Steven Gerrard στον Jordan Henderson
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com