Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φιλανθρωπική πεζοπορία 260 χιλιομέτρων με τερματισμό στο Anfield

Φιλανθρωπική πεζοπορία 260 χιλιομέτρων με τερματισμό στο Anfield

Μια φιλανθρωπική πορεία που ξεκίνησε από το Ammanford της Ουαλίας- σημείο αφετηρίας και με σημείο τερματισμού το Anfield, στη μνήμη του Ryan Davies ενός φανατικού οπαδού των Κόκκινων, ολοκληρώθηκε με επιτυχία την 1η Ιουλίου.

Την πορεία ξεκίνησαν στις 24 Ιουνίου 13 φίλοι του Davies με σκοπό να συγκεντρώσουν χρήματα για την φιλανθρωπική οργάνωση Ryan4leukaemia.
Η Ryan4leukaemia ιδρύθηκε από τον ίδιο τον Ryan Davies κατά τη διάρκεια της θεραπείας μιας σπάνιας μορφής λευχαιμίας, στην οποία έπρεπε να υποβληθεί από την ηλικία των 22 χρονών.

Ήθελε διακαώς να βοηθήσει και άλλους οι οποίοι βρίσκονταν στην ίδια δύσκολη κατάσταση με τον ίδιο και πράγματι η οργάνωση του τα κατάφερε αν και ο ίδιος απεβίωσε μετά από μια σκληρή μάχη 10 χρόνων τον Νοέμβριο του 2016.

Η Ryan4leukaemia είναι η κληρονομιά του Davies, καταφέρνοντας να δωρίσει έως τώρα χιλιάδες λίρες σε οικογένειες των οποίων μέλη τους έπρεπε να υποβληθούν σε θεραπείες, μη διαθέσιμες στο Εθνικό Σύστημα Υγείας(NHS) αλλά και να καλύπτει τα μεταφορικά κόστη.

Κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας στην οποία συμμετείχαν τόσο ο πατέρας, όσο και ο αδελφός του Ryan Davies, οι Jamie Roberts, Richard Hibbard, George North και Dan Lydiate, καταξιωμένοι παίκτες rugby της Εθνικής Ουαλίας, εξέφρασαν την πλήρη υποστήριξη τους τόσο στο εγχείρημα όσο και στον σκοπό του.

Η πεζοπορία των 13 σταμάτησε ακριβώς μπροστά στην αναμνηστική πλακέτα για τον Ryan Davies στο Anfield, στην έδρα της αγαπημένης του ομάδας.

Η μητέρα του Melanie Davies δήλωσε: «Όλα πήγαν πολύ καλά. Ήταν μια πολύ σκληρή δοκιμασία για όλους τους πεζοπόρους, συνολικά 257 χιλιόμετρα, αλλά ο καθένας τους την ολοκλήρωσε με περηφάνια.»

Προς το παρόν αν και συνεχίζεται η καταμέτρηση έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν 13.000 λίρες και η Melanie Davies δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένη από αυτό λέγοντας: «Συγκεντρώσαμε πολλά χρήματα και ο Ryan θα ένιωθε πολύ περήφανος για τον πατέρα του, τον αδελφό του και τους φίλους του που έκαναν αυτήν την πεζοπορία για χάρη της Ryan4leukaemia. Η οικογένεια μας θα ήθελε επίσης να ευχαριστήσει τους όλους τους πεζοπόρους, τους οδηγούς αλλά και όλους όσους βοήθησαν σε αυτήν την προσπάθεια. YNWA.»

Στην ιστοσελίδα τους, ο εκπρόσωπος της Ryan4leukaemia δήλωσε: «Ο Ryan αντιμετώπιζε τα πάντα με ένα χαμόγελο στο πρόσωπο του και πάντα έβρισκε χρόνο για τον συνάνθρωπο του. Ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές του σκεφτόταν τους άλλους και αυτό από μόνο του λέει τα πάντα για τον Ry. Το όνομα του θα συνεχίζει να ζει για πάντα όσο υπάρχουν οι παλιόφιλοι που συνεχίζουν να μας βοηθούν.»

Φιλανθρωπική πεζοπορία 260 χιλιομέτρων με τερματισμό στο Anfield
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com