Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Γέμισε από ποδοσφαιριστές των Reds το AXA Training Centrer

Γέμισε από ποδοσφαιριστές των Reds το AXA Training Centrer

Η Liverpool επιβεβαίωσε τα ονόματα των επόμενων 14 ποδοσφαιριστών που επέστρεψαν στις προπονήσεις την Τρίτη στο το AXA Training Centrer και σε αυτά περιλαμβάνονται και οι δύο νεότερες προσθήκες των Κόκκινων. Ο Jurgen Klopp καλωσόρισε πίσω μια μικρή ομάδα οκτώ βασικών παικτών για την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας το Σάββατο, με το πρόγραμμα να είναι γεμάτο δοκιμές.

Μετά από ένα διάλειμμα την Κυριακή, επέστρεψαν μαζί με 10 νεαρούς παίκτες τη Δευτέρα, καθώς πήγαν στα υπαίθρια γήπεδα για να δουλέψουν με μπάλα για πρώτη φορά αυτό το καλοκαίρι. Και όπως είχε προγραμματιστεί, το επόμενο κύμα των παλαιότερων παικτών θα παρουσιαζόταν στις προπονήσεις την Τρίτη, με τον σύλλογο να επιβεβαιώνει πλέον την επιστροφή των διεθνών του.

Οι παίκτες που επέστρεψαν την Τρίτη:

Alisson, Caoimhin Kelleher, Trent Alexander-Arnold, Andy Robertson, Kostas Tsimikas, Ibrahima Konate, Virgil van Dijk, Jordan Henderson, Alexis Mac Allister, Dominik Szoboszlai, Luis Diaz, Cody Gakpo, Diogo Jota, Mohamed Salah. Μόνο οι Harvey Elliott και Curtis Jones θα επιστρέψουν σε μεταγενέστερη ημερομηνία μετά τον θρίαμβο τους στο Euro U21 με την Αγγλία το Σάββατο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτή την ομάδα παικτών συμπεριλαμβάνονται και οι νεοαποκτηθέντες Alexis Mac Allister και Dominik Szoboszlai, οι οποίοι παρουσιάστηκαν για την πρώτη τους μέρα ως παίκτες της Liverpool. Δεν τους έλλειψαν οι νέοι συμπαίκτες που γνώρισαν, αφού 12 νεαροί προστέθηκαν στα μέλη της πρώτης ομάδας στην προπόνηση της Δευτέρας, πράγμα που σημαίνει ότι γνώρισαν έως και 30 παίκτες την πρώτη ημέρα.

Υποβλήθηκαν στο τεστ γαλακτικού οξέος μαζί με τους υπόλοιπους, καθώς ο σύλλογος αξιολογεί τα επίπεδα φυσικής κατάστασης του κάθε παίκτη πριν αναχωρήσουν για τη Γερμανία για την προετοιμασία τους αργότερα μέσα στην εβδομάδα. Οι Κόκκινοι έχουν πέντε φιλικά προετοιμασίας αυτό το καλοκαίρι, με δύο στη Γερμανία – με την Karlsruher και την Greuther Furth – πριν συναντήσουν τη Leicester και τη Bayern Munich στη Σιγκαπούρη.

Ο πέμπτος και τελευταίος αγώνας θα είναι με την SV Darmstadt 98 στο Deepdale στις 7 Αυγούστου, έξι ημέρες πριν από την πρεμιέρα της Premier League στην Chelsea.

Γέμισε από ποδοσφαιριστές των Reds το AXA Training Centrer
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com