Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εξηγήθηκε ο λόγος απουσίας του Thiago από την προπόνηση

Εξηγήθηκε ο λόγος απουσίας του Thiago από την προπόνηση

Ο Thiago Alcantara βρίσκεται στα τελευταία στάδια της αποκατάστασής του από την επέμβαση στο ισχίο, αφού επέστρεψε στη Liverpool για την προετοιμασία. Ο Ισπανός μαζί με τους συμπαίκτες του, οι οποίοι επίσης δεν είχαν συμμετάσχει σε διεθνείς αγώνες το καλοκαίρι, παρουσιάστηκαν στο προπονητικό κέντρο AXA το Σάββατο.

Παρατηρήθηκε όμως ότι δεν έλαβε μέρος στο τεστ γαλακτικής ικανότητας, που αποτελεί σήμα κατατεθέν της πρώτης ημέρας της προετοιμασίας υπό τον Jurgen Klopp. Αυτό είχε οδηγήσει σε εικασίες σχετικά με ένα πιθανό πρόβλημα φυσικής κατάστασης ή ότι ο Thiago μπορεί να βρίσκεται στα πρόθυρα της εξασφάλισης μιας μετακίνησης μακριά από το Anfield εν μέσω αμφιβολιών για το μέλλον του.

Ωστόσο η απουσία του 32χρονου οφειλόταν απλώς στο γεγονός ότι ακολούθησε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα με στόχο την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν. Και παραμένει σε καλό δρόμο για να είναι πλήρως έτοιμος για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2023/24, είτε ως παίκτης της Liverpool είτε όχι.

Το μέλλον του Thiago είναι στον αέρα εν μέσω του ενδιαφέροντος που φέρεται να υπάρχει για την υπογραφή του από τον τουρκικό σύλλογο Fenerbahce και από πολλούς συλλόγους της Σαουδικής Αραβίας. Από την πλευρά της, η Liverpool είναι θετική να επιτρέψει στον μέσο να εξαντλήσει τον ένα χρόνο που απομένει από το συμβόλαιό του, πριν αποχωρήσει με ελεύθερη μεταγραφή.

Ωστόσο, αν φτάσει μια ικανοποιητική προσφορά και ο παίκτης δείξει προθυμία να φύγει, δεν θα σταθεί εμπόδιο στο δρόμο του. Οι Reds επιθυμούν να κάνουν περαιτέρω προσθήκες στις μεσοεπιθετικές τους επιλογές αν είναι δυνατόν, με τον Romeo Lavia της Southampton να βρίσκεται στο στόχαστρό τους.

Η άφιξη του εφήβου θα μπορούσε κάλλιστα να επηρεάσει την απόφαση του Thiago σχετικά με το μέλλον του, με τον ανταγωνισμό για τις θέσεις σε αυτή την περιοχή του γηπέδου να έχει ήδη ενισχυθεί από τις αφίξεις των Dominik Szoboszlai και Alexis Mac Allister.

Ο Thiago είχε συνήθως 28 συμμετοχές την περασμένες σεζόν, φέτος είχε τον μικρότερο αριθμό στη Liverpool, με μόλις 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Εξηγήθηκε ο λόγος απουσίας του Thiago από την προπόνηση
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com