Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Κλωτσάει» η Liverpool για την συμμετοχή Salah στους Ολυμπιακούς 2024

«Κλωτσάει» η Liverpool για την συμμετοχή Salah στους Ολυμπιακούς 2024

Η Αίγυπτος ελπίζει να καλέσει τον Mo Salah για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του επόμενου καλοκαιριού στο Παρίσι, παρ’ όλες τις αντιρρήσεις των Reds.

Οι χώρες επιτρέπεται να συμπεριλάβουν τρεις παίκτες εκτός U23 στην ομάδα τους για το τουρνουά, το οποίο θα διαρκέσει από τις 24 Ιουλίου έως τις 10 Αυγούστου.

Και ο προπονητής της Αιγύπτου Micale αποκάλυψε ότι ελπίζει ότι ο Salah μπορεί να πάρει ένα από αυτά τα σημεία και να οδηγήσει τη χώρα του στη γαλλική πρωτεύουσα. «Έχουμε ακόμη έναν χρόνο για να σκεφτούμε το θέμα και να αξιολογήσουμε την κατάσταση. Ο Salah είναι τόσο σημαντικός όσο ο Neymar στη Βραζιλία», είπε στην αιγυπτιακή τηλεόραση.

Επειδή οι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν είναι μια διοργάνωση που έχει εγκριθεί από τη FIFA, η Liverpool θα έχει τη δύναμη να εμποδίσει οποιαδήποτε πρόσκληση. Άσκησαν αυτό το δικαίωμα πριν από δύο χρόνια για να αποτρέψουν τους Salah, Ibrahima Konate και Takumi Minamino να συμμετάσχουν στους καθυστερημένους λόγω Covid Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Και, παρόλο που δεν έχει ληφθεί ακόμη καμία απόφαση, είναι πιθανό να είναι μια ελκυστική επιλογή για άλλη μια φορά, δεδομένου ότι ο προγραμματισμός του τουρνουά σημαίνει ότι οι προετοιμασίες ενός παίκτη πριν από τη σεζόν θα διακυβευόταν σοβαρά από τη συμμετοχή του.

Η Liverpool θα λάβει επίσης υπόψη ότι ο Salah θα χάσει την έναρξη του 2024 λόγω του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, που θα μπορούσε να χάσει έως και 10 αγώνες – δύο σημαντικές διεθνείς απουσίες δεν θα ληφθούν σοβαρά υπόψη.

Στο παρελθόν, άλλοι σύλλογοι της Premier League έχουν αποδειχθεί πιο δεκτικοί στην ιδέα να επιτρέψουν στα αστέρια τους να λάβουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες παρά τα προφανή μειονεκτήματα. Ο Richarlison επέστρεψε αργά στην προετοιμασία της Everton το καλοκαίρι του 2021 καθώς βοήθησε τη Βραζιλία να εξασφαλίσει το χρυσό μετάλλιο στην Ιαπωνία.

Ο Salah έχει ήδη εκπροσωπήσει στο παρελθόν την Αίγυπτο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αποτελώντας μέρος της ομάδας τους για το Λονδίνο το 2012 σε ηλικία 20 ετών. Σκόραρε τρία γκολ σε τέσσερα παιχνίδια καθώς η χώρα του έφτασε στα προημιτελικά προτού αποκλειστεί από την Ιαπωνία.

«Κλωτσάει» η Liverpool για την συμμετοχή Salah στους Ολυμπιακούς 2024
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com