Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Elijah Gift: «Θα είμαι σε όλους σας για πάντα ευγνώμων»

Elijah Gift: «Θα είμαι σε όλους σας για πάντα ευγνώμων»

Ο νεαρός επιθετικός των Κόκκινων Elijah Gift, επιβεβαίωσε ότι αφήνει το Merseyside για να επιστρέψει στην γενέτειρα του στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Athletic Bilbao.

Σύμφωνα με την Echo αν και τα χρήματα που δαπάνησαν οι Ισπανοί για την απόκτηση του 17χρονου Gift ικανοποίησαν αρκετά τους Κόκκινους ώστε να συναινέσουν στην αποχώρηση του, με την The Athletic να εκτιμά ότι το ποσό αυτό ανέρχεται στο ένα εκατομμύριο λίρες.

Είναι γνωστό ότι η Ισπανική ομάδα επιλέγει πάντα παίκτες που έχουν γεννηθεί στην περιοχή των Βάσκων και συνεπώς δεν δίστασαν να δαπανήσουν το παραπάνω ποσό για τον ταλαντούχο παίκτη που γεννήθηκε στην Corella.

Σύμφωνα με τον Romano, οι Κόκκινοι θα προτιμούσαν να κρατήσουν τον παίκτη στις τάξεις τους με την πιθανότητα να τον προωθήσουν την επερχόμενη σαιζόν στο περιθώριο της πρώτης ομάδας αλλά αφενός τους ικανοποίησε η προσφορά των Ισπανών, αφετέρου έκριναν ότι μεσοεπιθετικά είναι καλυμμένοι στο επίπεδο της Ακαδημίας, στις ομάδες των U21 και U18 με τους Ben Doak, Harvey Blair, Trent Kone-Doherty και Ranel Young με τον τελευταίο μάλιστα να έχει υπογράψει πρόσφατα το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα.

Ο Gift είχε αποκτηθεί από την Huddersfield Town ως U12 παίκτης και πέρυσι έζησε την εμπειρία της πρώτης ολοκληρωμένης σαιζόν στην ομάδα των U18. Επιπλέον έκανε και το ντεμπούτο του στο UEFA Youth League με τους U19 σκοράροντας 4 φορές και έχοντας τρεις assists στο ενεργητικό του για την ομάδα του Marc Bridge- Wilkinson.

Με την επιβεβαίωση της μεταγραφής του, ο Gift ευχαρίστησε αμέσως στο λογαριασμό του στο Instagram την Liverpool γράφοντας: «Αγαπητοί Κόκκινοι, δυστυχώς μετά από 6 χρόνια σε αυτήν την εκπληκτική ομάδα, η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί το τέλος του ταξιδιού μου με την Liverpool FC. Είμαι πραγματικά ευγνώμων για κάθε δευτερόλεπτο που έζησα σε αυτήν την εκπληκτική ομάδα.»

«Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να εκφράσω την εκτίμηση μου, στους συμπαίκτες μου, στους προπονητές, σε όλους όσους πίστεψαν σε μένα από την πρώτη ημέρα και με ωθούσαν πάντα για να δείξω το καλύτερο των ικανοτήτων μου.»

«Θα είμαι για πάντα ευγνώμων. #YNWA»

Elijah Gift: «Θα είμαι σε όλους σας για πάντα ευγνώμων»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com