Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πρωταθλητές Ευρώπης με την Αγγλία U21 οι Curtis Jones και Harvey Elliot

Πρωταθλητές Ευρώπης με την Αγγλία U21 οι Curtis Jones και Harvey Elliot

Ο Curtis Jones και ο Harvey Elliot είναι πρωταθλητές Ευρώπης κάτω των 21 ετών, αφού η Αγγλία εξασφάλισε τη νίκη με 1-0 επί της Ισπανίας στον τελικό το Σάββατο – και όλα αυτά χάρη σε μια τέλεια απόκλιση.

Ενώ οι παίκτες της ομάδας του Jurgen Klopp επέστρεψαν για την πρώτη τους μέρα της σεζόν, τόσο ο Jones όσο και ο Elliott είχαν μια τελευταία διεθνή δέσμευση – και ήταν μεγάλη!

Ο Jones παρέμεινε στην αρχική ενδεκάδα, όπως έκανε σταθερά σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης του Euro U21, ενώ ο Elliot ονομάστηκε για άλλη μια φορά στον πάγκο για τον τελικό με την Ισπανία.

Οι Young Lions είχαν τις πρώτες ευκαιρίες, αλλά δεν βρήκαν την επιτυχία μέχρι τις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Cole Palmer της Man City είδε το φάουλ του να καταλήγει στα δίχτυα από εκτροπή. Αυτή η εκτροπή ήρθε από την πλάτη του Jones καθώς στεκόταν στον τοίχο – γρήγορα του απονεμήθηκαν τα εύσημα για τον ρόλο του, τον πρώτο του στόχο στον διαγωνισμό.

Η Αγγλία δοκιμάστηκε και είχε ευκαιρίες να διευρύνει το προβάδισμά της, συμπεριλαμβανομένου του Jones, αλλά κράτησαν με δραματικό τρόπο μετά από ένα πέναλτι της τελευταίας στιγμής που αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα. Οι Young Lions κατέκτησαν το τρόπαιο αφού δεν έχουν δεχθεί ούτε ένα γκολ σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης. Ο Νο. 17 της Liverpool έπαιξε όλα τα 90 λεπτά και ο Elliot παρουσιάστηκε για να δει τα τελευταία επτά λεπτά του κανονικού χρόνου.

Ο Jones ήταν εντυπωσιακός καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά σε έναν βαθύτερο, πιο κεντρικό ρόλο, ο οποίος έδειξε την ικανότητά του να διατηρεί την κατοχή και να την ανακυκλώνει, για να κρατά την ομάδα του. Έκανε 448 λεπτά σε πέντε παιχνίδια. Για τον Elliott, ανέλαβε περισσότερο ρόλο εναλλακτικό, έχοντας ξεκινήσει βασικός μόνο έναν από τους έξι αγώνες αλλά επιστρέφει στο Liverpool με ένα μετάλλιο νικητή, ένα γκολ και 133 λεπτά στο όνομά του.

Ο θρίαμβος της Αγγλίας ήταν ο πρώτος της στη διοργάνωση από το 1984 – σημαίνει ότι θα έχουμε δύο χαρούμενους νεαρούς Reds πίσω στην προπόνηση μετά από ένα σύντομο διάλειμμα.

Πρωταθλητές Ευρώπης με την Αγγλία U21 οι Curtis Jones και Harvey Elliot
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com