Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fabinho: «Ξεκουράστηκα και είμαι πανέτοιμος για τη νέα σεζόν»

Fabinho: «Ξεκουράστηκα και είμαι πανέτοιμος για τη νέα σεζόν»

O Fabinho στη χθεσινή προπόνηση.

Ο Fabinho είναι ένας από τους 8 παίκτες της Liverpool πού παρουσιάστηκαν χθες στο AXA Training Center, στο οποίο ξεκίνησε η φετινή pre-season των Κόκκινων.

Όπως και εμείς, έτσι και ο βασικός αμυντικός μέσος της ομάδας μας ευελπιστεί να ξεκινήσει τη νέα σεζόν πολύ καλύτερα απ’ ότι την προηγούμενη, σε μεγάλο μέρος της οποίας θύμισε τον «άσχημο δίδυμο αδερφό του», και όχι τον world-class «κόφτη» πού θαυμάσαμε τα προηγούμενα χρόνια στο κέντρο των Reds.

Ο Fab λοιπόν δηλώνει έτοιμος να θέσει τις βάσεις προκειμένου αυτή τη φορά να δείξει εξαρχής τον καλό εαυτό του στην επερχόμενη σεζόν, αν κρίνουμε από τις δηλώσεις του στο επίσημο site του συλλόγου:

«Είναι ωραίο πού επέστρεψα.»

«Προσωπικά πέρασα πολύ καλά στις διακοπές μου, και ξεκούρασα σώμα και μυαλό.»

«Ναι, είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε. Σήμερα είχαμε ωραία σύντομη προπόνηση, τρέξιμο, και είναι καλό πού δουλεύουμε ξανά, γιατί πρέπει να δούμε πώς αισθάνονται τα πόδια και το σώμα γενικά.»

«Αντιμετωπίζω πάντα τις διακοπές μου με τον ίδιο τρόπο – προσπαθώ να απολαύσω χρόνο με την οικογένειά μου, να απολαύσω τον καιρό, να απολαύσω το μέρος στη Βραζιλία από το οποίο κατάγομαι. Πάντα κάνω το ίδιο.»

«Τώρα είμαι συγκεντρωμένος στο ίδιο πράγμα (όπως σε κάθε pre-season) – να προσπαθήσω να προετοιμαστώ, να κάνω μία καλή pre-season και να είμαι έτοιμος για την επόμενη σεζόν.»

«Η προηγούμενη σεζόν ήταν λίγο διαφορετική από αυτό πού έχουμε συνηθίσει. Οπότε ναι, πρέπει να βρεθούμε σε θέση να διεκδικήσουμε ξανά όλα τα τρόπαια.»

O Fabinho στο τελευταίο παιχνίδι πού παίχτηκε στο Anfield.
O Fabinho στο τελευταίο παιχνίδι πού παίχτηκε στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com