Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η πρώτη συγκέντρωση της Liverpool στο AXA Training Ground

Η πρώτη συγκέντρωση της Liverpool στο AXA Training Ground

Η πρώτη ημέρα της προετοιμασίας έφτασε και η Liverpool υποδέχτηκε το πρώτο κύμα παικτών για δοκιμές στο προπονητικό κέντρο AXA.

Έχουν περάσει 41 ημέρες από τότε που η Liverpool έκλεισε τις υποχρεώσεις της στο Southampton και τώρα επιστρέφει στην προετοιμασία για την επόμενη σεζόν, καθώς η προετοιμασία ξεκινάει. Με την πλειονότητα της ομάδας του Jurgen Klopp να έχει συμμετάσχει σε διεθνείς αγώνες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ήταν μια μικρή ομάδα που επέστρεψε στο Kirkby το Σάββατο.

Ο προπονητής ήταν μια ηλιοκαμμένη και χαρούμενη φιγούρα, καθώς χαιρέτησε το προσωπικό στο προπονητικό κέντρο, σχολιάζοντας το «υπέροχο» ρεπό του πριν ξεκινήσει την ημέρα του.

Ο Darwin Nunez ήταν από τους πρώτους που υποδέχθηκαν τον προπονητή καθώς υποβλήθηκε σε δοκιμές, με το αφεντικό να φαίνεται ικανοποιημένος με τη φυσική κατάσταση του επιθετικού του μετά από έξι εβδομάδες απουσίας. Ο Ουρουγουανός έμεινε εκτός της πρώτης διεθνούς ομάδας του Marcelo Bielsa το καλοκαίρι, καθώς επέλεξε μια νεανική, πειραματική ομάδα και αυτό, ελπίζουμε, θα είναι προς όφελος της Liverpool. Θα υπάρξει αρκετή προσοχή προς την κατεύθυνσή του και η προετοιμασία θα είναι η ευκαιρία του να θέσει ξανά υποψηφιότητα για την αρχική ενδεκάδα του Jurgen Klopp στο παιχνίδι με την Chelsea στις 13 Αυγούστου.

Ο Joel Matip ήταν επίσης στο γήπεδο ως ένας από τους μη διεθνείς της Liverpool, ενώ ο Stefan Bajcetic ήταν στους εξωτερικούς αγωνιστικούς χώρους, καθώς συνεχίζει την επιστροφή του από την καταπόνηση του προσαγωγού. Ο 18χρονος έχει βγάλει αρκετή δουλειά στη μεταγραφική περίοδο μετά το πρόωρο τέλος της σεζόν του και η ελπίδα ήταν πάντα ότι θα είναι έτοιμος για την έναρξη της επόμενης σεζόν.

«Ελπίζω ότι μπορεί να έρθει μαζί μας στην προετοιμασία [στα μέσα Ιουλίου] και από εκεί και πέρα να προοδεύσει και θα είναι μια χαρά για την έναρξη της σεζόν», δήλωσε ο Klopp για τον Bajcetic στα τέλη Μαΐου. Ενώ είναι ένας από τους πιο έμπειρους έφηβους της ομάδας από την ακαδημία, υπάρχει η προσδοκία ότι ένας αριθμός παικτών νέων θα εμπλουτίσει την ομάδα τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας.

Οι δύο νέες μεταγραφές της Liverpool θα αποτελέσουν μέρος του δεύτερου κύματος την Τρίτη, πριν ο Klopp μεταφέρει όλη την ομάδα του στη Γερμανία για προετοιμασία και δύο φιλικά παιχνίδια.

Παίχτες που επέστρεψαν:
Adrian, Pitaluga, Phillips, Gomez, Matip, Fabinho, Bajcetic, Morton, Thiago, Nunez

Δεύτερο κύμα (Τρίτη)
Alisson, Kelleher, Van Dijk, Konate, Tsimikas, Robertson, Alexander Arnold, Van den Berg, Szoboszlai, Mac Allister, Henderson, Jones, Elliott, Diaz, Salah, Gakpo.

Πιθανότατα νεαροί ποδοσφαιριστές:
Chambers, Mabaya, Norris, Quansah, Hill, Balagizi, Frauendorf, Clark, Kone-Doherty, Blair, Stewart

Η πρώτη συγκέντρωση της Liverpool στο AXA Training Ground
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com