Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιβεβαιώθηκε το πρόγραμμα TV της Liverpool για τα 7 πρώτα παιχνίδια

Επιβεβαιώθηκε το πρόγραμμα TV της Liverpool για τα 7 πρώτα παιχνίδια

Επιβεβαιώθηκε το τηλεοπτικό πρόγραμμα της Liverpool για τις 7 πρώτες αγωνιστικές, με αρκετές αλλαγές σε μέρες & ώρες διεξαγωγής των παιχνιδιών.

Οι αγώνες της Liverpool για τους δύο πρώτους μήνες της σεζόν επιβεβαιώθηκαν τελικά μετά από τηλεοπτικές επιλογές. Γνωρίζαμε ήδη ότι το εναρκτήριο παιχνίδι, με την Chelsea, θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Αυγούστου (6:30 μ.μ.), αλλά τώρα γνωρίζουμε τις πραγματικές ημερομηνίες και ώρες για τα υπόλοιπα έξι παιχνίδια τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο.

Αυτό περιλαμβάνει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν, εναντίον της Bournemouth, μπροστά στη νέα διευρυμένη εξέδρα Anfield Road Stand και χωρητικότητα 61.000 θέσεων, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Αυγούστου στις 5 μμ.
Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μεταδοθεί ζωντανά στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Στη συνέχεια, οι Reds ταξιδεύουν στο Newcastle την Κυριακή 27 Αυγούστου, με τη σέντρα να γίνεται στις 4.30μμ ζωντανά από το Sky Sports.

Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με την επίσκεψη της Aston Villa στο Anfield την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου με έναρξη στις 2μμ, ενώ ακολουθεί η Wolves εκτός έδρας το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου.

Το ταξίδι στο Molineux θα μεταδοθεί από το TNT Sports (πρώην BT Sport) στις 14:30μμ.

Αυτό το παιχνίδι στη Wolves είναι πριν από το πρώτο παιχνίδι της φάσης των ομίλων του Europa League (Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου), το οποίο ακολουθείται από τον εντός έδρας αγώνα με τη West Ham την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 16:00.

Το ταξίδι στην Totttenham το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου κλείνει τους δύο πρώτους μήνες της σεζόν, με έναρξη στις 7:30μμ στο βόρειο Λονδίνο από το Sky Sports.

Επιβεβαιώθηκε το πρόγραμμα TV της Liverpool για τα 7 πρώτα παιχνίδια
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com