Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alexis Mac Allister: Το κομμάτι που έλειπε από το παζλ

Alexis Mac Allister: Το κομμάτι που έλειπε από το παζλ

Γράφει ο Μιχάλης Ιωαννίδης, φίλος της Ομάδας, του site μας, της σελίδας μας και συντάκτης του ionmike.gr.

Με τον Jurgen Klopp να βρίσκεται σε διαδικασία ανανέωσης της μεσαίας γραμμής της Liverpool, ο Alexis Mac Allister: Το κομμάτι που έλειπε από το παζλ αποτελεί την πρώτη ηχηρή μεταγραφή του συλλόγου.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής μετά από μια εκπληκτική σεζόν με τη φανέλα της Μπράιτον, «έπιασε» λιμάνι και όπως φαντάζει λογικό, έχει ήδη στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω του!

Ποιος είναι όμως ο Αλέξις Μακ Άλιστερ και τι μπορεί να προσφέρει στο παιχνίδι της Λίβερπουλ?

Για αρχή μιλάμε για ένα σύγχρονο 8άρι που πατάει αρκετά μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Ποδοσφαιριστής ο οποίος έλειπε από τους «Ρεντς» για αρκετά χρόνια. Διαθέτει φοβερή κάθετη πάσα, δεξιοτεχνία που συνετέλεσε εν πολλοίς και στις περσινές επιτυχίες των «γλάρων».

Το πλεονέκτημά του αυτό σίγουρα θα βοηθήσει πολύ και τον Νούνιες στην κορυφή της επίθεσης, με τον Ουρουγουανό να κερδίζει τη «μάχη» στην κορυφή έναντι του Γκάκπο, πλέον μετά και την έλευση του Αργεντίνου.

Όλα αυτά βεβαίως θα τα διαπιστώσουμε εν καιρώ, διότι ουδείς είναι μέσα στο μυαλό του Κλοπ. Ωστόσο είναι γεγονός πως η δυνατότητα του Μακ Άλιστερ να συνδέει τον άξονα με την επίθεση, θα βοηθήσει ολόκληρη τη «γραμμή κρούσης» των Ρεντς να αυξήσει τα νούμερά της.

Στα δυνατά σημεία του Αργεντινού συγκαταλέγεται επίσης το κάθετο οδήγημα και η ντρίμπλα, ενώ δείχνει να υστερεί συγκριτικά με άλλους σε link-up παιχνίδι. Στοιχείο στο οποίο αναμένεται να βελτιωθεί μόλις αποκτήσει χημεία και με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του συλλόγου.

Με τον Jurgen Klopp να βρίσκεται σε διαδικασία ανανέωσης της μεσαίας γραμμής της Liverpool, ο Alexis Mac Allister: Το κομμάτι που έλειπε από το παζλ αποτελεί την πρώτη ηχηρή μεταγραφή του συλλόγου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com