Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Carvalho: «Η Leipzig έχει τη φήμη ότι δίνει ευκαιρίες σε νέους παίκτες»

Carvalho: «Η Leipzig έχει τη φήμη ότι δίνει ευκαιρίες σε νέους παίκτες»

Αφού έπαιξε μόλις 638 λεπτά στην πρώτη του σεζόν στη Liverpool, ο Fabio Carvalho θέλει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τη φήμη της Leipzig κατά τη διάρκεια του δανεισμού του.

Δεν ήταν η πρώτη σεζόν στο Anfield αυτό που θα ήλπιζε η Liverpool ή ο Carvalho μετά τη μετακίνησή του από τη Fulham το περασμένο καλοκαίρι, ύψους 7,5 εκατομμυρίων λιρών. Ο 20χρονος αναγκάστηκε να παρακολουθεί από την άκρη του πάγκου στο μεγαλύτερο μέρος της ταραχώδους σεζόν για την ομάδα του Jurgen Klopp, ξεκινώντας μόλις οκτώ φορές σε 21 εμφανίσεις.

Αν και δεν ήταν στα άμεσα πλάνα του προπονητή, η Liverpool δεν ήθελε να δει τον Carvalho να κάνει μόνιμη αλλαγή και αντ’ αυτού συμφώνησε για δανεισμό στην RB Leipzig για το 2023/24. Ο Carvalho έχει αφήσει να εννοηθεί ότι επιθυμεί να επιστρέψει σε κανονικά λεπτά συμμετοχής και ο γερμανικός σύλλογος έχει δείξει ότι εμπιστεύεται τους νέους παίκτες, ένας βασικός λόγος για τον οποίο είναι ο «τέλειος σύλλογος».

«Ως νεαρός παίκτης, είναι ένα μεγάλο βήμα για μένα να μετακομίσω από την Αγγλία στην Bundesliga και την RB Leipzig», δήλωσε ο Carvalho στην επίσημη ιστοσελίδα της Leipzig μετά την επιβεβαίωση του δανεισμού του.

«Έρχομαι σε μια δυνατή ομάδα, η οποία είναι πολύ επιτυχημένη τα τελευταία χρόνια. Τώρα, θέλω να βοηθήσω να χτίσω πάνω σε αυτό και ανυπομονώ να αναλάβω μια νέα πρόκληση. Στόχος μου είναι να παίζω όσο το δυνατόν περισσότερο, στο πρωτάθλημα, στο κύπελλο και κυρίως στο Champions League. Η RB Leipzig έχει τη φήμη ότι δίνει τέτοιου είδους ευκαιρίες σε νέους παίκτες, γι’ αυτό και είναι ο τέλειος σύλλογος για να συνεχίσω την εξέλιξή μου».

Οι δύο σύλλογοι έχουν μια υγιή σχέση και ο Klopp έχει ιστορία με τον προπονητή τους Marco Rose, μια βάση που ελπίζουμε, θα επιτρέψει στον Carvalho να ευδοκιμήσει εντός και εκτός γηπέδου. Η Leipzig αποτελεί εργοστάσιο για νέους παίκτες τα τελευταία χρόνια – η Liverpool προωθείται με μεταγραφή για τον επιτυχημένο Dominic Szoboszlai – και ο σύλλογος θα παρακολουθεί με ανυπομονησία την εξέλιξη του Carvalho.

«Θα δώσουμε στον Fabio τον χρόνο που χρειάζεται για να εγκατασταθεί εδώ και να προσαρμοστεί στη ζωή σε μια νέα χώρα και σε έναν νέο σύλλογο», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής Max Eberl.«Ανυπομονούμε να βελτιώσει το επιθετικό μας παιχνίδι και να έχουμε άλλη μια επιλογή σε αυτό τον τομέα».

Ας ελπίσουμε ότι ο Carvalho θα ξαναβρεί την αυτοπεποίθησή του και θα επιστρέψει στο Anfield ως παίκτης έτοιμος να πιέσει τον Klopp.

Carvalho: «Η Leipzig έχει τη φήμη ότι δίνει ευκαιρίες σε νέους παίκτες»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com