Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νέο οικονομικό σκάνδαλο για την City έρχεται στο φως της δημοσιότητας

Νέο οικονομικό σκάνδαλο για την City έρχεται στο φως της δημοσιότητας

Με 115 κατηγορίες για οικονομικές παραβάσεις να παραμένουν πάνω της, η Man City κατηγορείται ότι πήρε 30 εκατομμύρια λίρες από έναν μυστηριώδη χορηγό και οι οπαδοί δεν εκπλήσσονται καθόλου.

Η ομάδα του Pep Guardiola ολοκλήρωσε ένα ιστορικό τρεμπλ, αλλά για πολλούς, ένα σκοτεινό σύννεφο κρέμεται πάνω από τα επιτεύγματά της. Η Man City κατηγορήθηκε από την Premier League τον Φεβρουάριο μετά από τέσσερα χρόνια ερευνών για παραβάσεις των οικονομικών κανόνων μεταξύ 2009/10 και 2017/18.

Η είδηση δεν προκάλεσε μεγάλο σοκ στους οπαδούς, οι οποίοι δεν ξαφνιάστηκαν εξίσου από την τελευταία εξέλιξη από ένα φιλμάκι στο YouTube που κυκλοφόρησε το βράδυ της Πέμπτης. Οι δημιουργοί της παραγωγής με τίτλο «Το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό σκάνδαλο της Βρετανίας;» απέκτησαν μια έκθεση της UEFA για το 2020, στην οποία περιγράφονται λεπτομερώς δύο μυστηριώδεις δόσεις ύψους 15 εκατομμυρίων λιρών που αναφέρονται ως πληρωμές χορηγιών.

Πρόκειται για την τελευταία σε μια μακρά σειρά αναφορών για οικονομικά παραπτώματα στο Etihad και είναι δίκαιο να πούμε ότι οι οπαδοί της Liverpool δεν χρειάστηκε να αποκαλύψουν την απορία τους….

Η έκταση της τιμωρίας της Man City για τις παραβάσεις, αν υπάρξει, μένει να φανεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση θα μπορούσε να διαρκέσει έως και τέσσερα χρόνια για να επιλυθεί, κάτι που θα μας έφερνε πέρα από τα τρέχοντα συμβόλαια τόσο του Jurgen Klopp όσο και του Pep Guardiola.

Ο υποβιβασμός θα ήταν ωραίος, έτσι δεν είναι; Ας μην κάνουμε μεγάλα όνειρα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Νέο οικονομικό σκάνδαλο για την City έρχεται στο φως της δημοσιότητας
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com