Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έκλεισε η μετακίνηση ως δανεικός στην RB Leipzig ο Fabio Carvalho

Έκλεισε η μετακίνηση ως δανεικός στην RB Leipzig ο Fabio Carvalho

Ο Fabio Carvalho θα αγωνίζεται στην Bundesliga για τη σεζόν 2023/24, αφού η Liverpool συμφώνησε με την RB Leipzig για δανεισμό διάρκειας μιας σεζόν.

Μετά τη μετακίνησή του από τη Fulham έναντι 7,5 εκατομμυρίων λιρών το περασμένο καλοκαίρι, ο Carvalho έμεινε σε ρόλο «θεατή» στην ομάδα του Jurgen Klopp έχοντας παίξει μόλις 638 λεπτά. Ο 20χρονος ήταν σαν ένα τετράγωνο κουτί που προσπαθούσε να χωρέσει σε μια στρογγυλή τρύπα και έπαιξε μόλις 75 λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου, με τον Jurgen Klopp να προτιμά άλλους.

Τώρα, ελπίζουμε να του δοθεί η ευκαιρία να παίξει σταθερά καθ’ όλη τη διάρκεια του δανεισμού του στη Leipzig, η οποία είναι γνωστό ότι καλλιεργεί και προωθεί τα νεαρά ταλέντα. Ο γερμανικός σύλλογος έκανε προσπάθειες να αποκτήσει με μόνιμο συμβόλαιο τον Carvalho, αλλά η Liverpool αντιστάθηκε και δεν συμφωνήσε, έστω κι αν δεν ταιριάζει στα τρέχοντα πλάνα της.

Ο δημοσιογράφος της Liverpool, David Lynch, άφησε να εννοηθεί ότι ο δανεισμός μπορεί να επεκταθεί και σε δεύτερη σεζόν, αν αποδειχθεί επιτυχημένος, χωρίς να περιλαμβάνεται στη συμφωνία οψιόν αγοράς.

Ο Carvalho θα εργαστεί υπό τον προπονητή Marco Rose, ο οποίος κάποτε περιέγραψε το στυλ παιχνιδιού του με «συναισθηματισμό, πείνα και ενεργητικότητα», όχι πολύ διαφορετικό από τον Klopp. Και δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένου ότι ο προπονητής της Liverpool υπέγραψε τον Rose όταν ήταν αφεντικό της Mainz το 2002 – οι δύο τους συνεργάστηκαν για έξι χρόνια και θα ξέρει ότι ο Carvalho είναι σε ασφαλή χέρια.

Αυτό θα έπρεπε να δημιουργήσει ένα ακόμη επίπεδο στην υγιή σχέση που υπάρχει μεταξύ των δύο συλλόγων, η οποία είναι απαραίτητη για να βοηθήσει στην κίνηση δανεισμού. Με τη Leipzig στο Champions League και μια ισχυρή ομάδα στην Bundesliga, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για τον Carvalho να αφήσει το στίγμα του.

«Ο στόχος μου είναι να παίξω όσο το δυνατόν περισσότερο, στο πρωτάθλημα, στο κύπελλο και κυρίως στο Champions League», δήλωσε ο 20χρονος στην επίσημη ιστοσελίδα της Leipzig. «Η RB Leipzig έχει τη φήμη ότι δίνει τέτοιου είδους ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες, γι’ αυτό και είναι ο τέλειος σύλλογος για να συνεχίσω την εξέλιξή μου».

Ο δανεισμός δεν είναι αυτό που θα ήλπιζε η Liverpool όταν υπέγραψε τον Carvalho το περασμένο καλοκαίρι, αλλά αν μπορέσει να βρει αυτοπεποίθηση και σταθερό χρόνο συμμετοχής, όλες οι πλευρές θα βγουν κερδισμένες.

Έκλεισε η μετακίνηση ως δανεικός στην RB Leipzig ο Fabio Carvalho
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com