Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της η Liberty Media για επένδυση στους Reds

Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της η Liberty Media για επένδυση στους Reds

Η FSG δεν έχει ακόμη εξασφαλίσει περαιτέρω επενδύσεις στη Liverpool επτά μήνες μετά, αλλά η Liberty Media που συμμετείχε στις συζητήσεις επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της.

Ήταν τον Νοέμβριο που η Fenway Sports Group ανακοίνωσε τις προθέσεις της να αναζητήσει επενδυτές στη Liverpool, με την πώληση του συλλόγου να μεταφέρετε για αργότερα. Όμως, παρά τη συνεχιζόμενη αναζήτηση ενός μειοψηφικού χρηματοδότη, δεν έχει υπάρξει κάποια σημαντική εξέλιξη όσον αφορά την είσοδο κεφαλαίων στο Anfield. Τον Μάρτιο, ωστόσο, αναφέρθηκε ότι η FSG στόχευε «μεγάλες εταιρείες μέσων ενημέρωσης» για να συνεργαστεί, με την Liberty Media να αναφέρεται ως μια πιθανότητα.

Η Liberty Media, στην οποία ανήκουν η Φόρμουλα 1, το ραδιόφωνο SiriusXM και η Major League Baseball με τους Atlanta Braves, επιβεβαίωσε τώρα ότι εξετάζει κινήσεις στην Premier League. Μιλώντας στην εκπομπή Walker Webcast, ο διευθύνων σύμβουλος Greg Maffei εξήγησε πώς ο όμιλος επιδιώκει να επαναλάβει την επιτυχία του με τη Φόρμουλα 1 και να «χτίσει αξία» και σε άλλα αθλήματα.

«Θα αμφισβητούσα την αγορά με φτηνό κόστος. Μας αρέσει να αγοράζουμε σε μια δίκαιη τιμή και στη συνέχεια ελπίζουμε να χτίσουμε αξία», δήλωσε. «Έχουμε αποδεδειγμένη επιτυχία της Φόρμουλα 1. Έχουμε πλέον μια φήμη στον αθλητισμό και άλλοι με τους οποίους έχουμε μιλήσει, πιστεύουν πως μπορούμε να το επαναλάβουμε αυτό. Εάν αναφέρετε τις ομάδες της Premier League- δεν υπάρχει περιουσιακό στοιχείο που να μην έχουμε εξετάσει.»

«Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ήμαστε έτοιμοι να τα αγοράσουμε όλα, αλλά εξετάζουμε τα πάντα, επειδή πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός γενικά είναι ελκυστικός. Πιστεύουμε ότι υπάρχουν πλεονεκτήματα και πιστεύουμε ότι αυτά τα πράγματα που μας έχουν διδάξει οι ομάδες διαχείρισης, μπορούν να βοηθήσουν να εφαρμοστούν ίσως σε άλλες αθλητικές καταστάσεις».

Φαίνεται, σε αυτό το στάδιο, ότι η Liberty Media είναι οι πιο πιθανοί επενδυτές στη Liverpool, ιδιαίτερα καθώς έχει υποστηριχθεί ότι οι χρηματοδότες από τις ΗΠΑ είναι πιο πιθανοί από ό,τι, για παράδειγμα, από τη Μέση Ανατολή. Το Forbes αποτίμησε τα αθλητικά περιουσιακά στοιχεία του ομίλου σε σχεδόν 21 δισεκατομμύρια δολάρια νωρίτερα φέτος, με την αγορά της Φόρμουλα 1 να εκτιμάται σε 4,4 δισεκατομμύρια δολάρια και να αυξάνει σημαντικά την αξία της.

Αυτό υποδηλώνει, τουλάχιστον, ότι θα έχουν το κεφάλαιο για να στηρίξουν τη Liverpool σε μελλοντικές εξελίξεις.

Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της η Liberty Media για επένδυση στους Reds
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com