Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σε συζητήσεις με την RB Leipzig για τον Dominik Szoboszlai η Liverpool

Σε συζητήσεις με την RB Leipzig για τον Dominik Szoboszlai η Liverpool

Κορυφαία πηγή αποκάλυψε το ενδιαφέρον της Liverpool για έναν νέο στόχο στη μεσαία γραμμή, με συναντήσεις να έχουν ήδη γίνει με τον Dominik Szoboszlai της RB Leipzig.

Αν και η Liverpool δεν έχει κάνει πολλές συγκεκριμένες κινήσεις όσον αφορά την επόμενη μεταγραφή της, οι συζητήσεις συνεχίζονται για διάφορες συμφωνίες. Οι Khephren Thuram, Manu Kone, Romeo Lavia, Ryan Gravenberch και Gabri Veiga είναι μεταξύ αυτών που έχουν έρθει σε επαφή μέσω των εκπροσώπων τους.

Ο David Ornstein της Athletic έχει πλέον αναφέρει συναντήσεις με τον 22χρονο επιτελικό μέσο της Leipzig, Szoboszlai, αυτή την εβδομάδα, αν και μια συμφωνία περιγράφεται ως «περίπλοκη».

«Υπάρχει μια αποδοχή εντός του συλλόγου ότι θα είναι πολύ δύσκολο να γίνει μια συμφωνία», γράφει ο Ornstein, αν και η εμφάνιση ενδιαφέροντος σε αυτό το επίπεδο υποδηλώνει ότι υπάρχει ακόμα μια σιγουριά ότι θα μπορούσε να προχωρήσει. Ο Szoboszlai είναι «ψηλά στις σκέψεις της Liverpool» όσον αφορά την προσθήκη στη μεσαία γραμμή, με τον δημοσιογράφο να κατονομάζει επίσης τους Thuram και Lavia σε αυτή την κατηγορία.

Αν και ο επικείμενος δανεισμός του Fabio Carvalho στη Leipzig δεν συνδέεται με τις συζητήσεις για τον Szoboszlai, η αλλαγή του θα μπορούσε να καλύψει τυχόν αποχώρηση. Η Leipzig συμφώνησε μια ρήτρα αποδέσμευσης 70 εκατομμυρίων ευρώ (60,5 εκατ. λίρες) στο συμβόλαιο του παίκτη κατά τη μετακίνησή του από τη Salzburg το 2021, η οποία εξασφαλίζει μια «σημαντική δαπάνη».

Θα μπορούσε να υποστηριχθεί, ωστόσο, ότι ο Ούγγρος είναι ο πιο έτοιμος για την πρώτη ομάδα στόχος που εμφανίστηκε στο ραντάρ της Liverpool, πέρα από τον Alexis Mac Allister. Σε ένα προφίλ για το FootballTransfers, ο συγγραφέας Sam McGuire πρότεινε ότι θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως εναλλακτική λύση για τον Jude Bellingham και μια πιθανή επιλογή για τον προωθημένο ρόλο στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής.

Ο Szoboszlai έκανε την αλλαγή από τη Salzburg στη Leipzig απρόσκοπτα, με 20 γκολ και 22 ασίστ σε 91 παιχνίδια τις δύο τελευταίες σεζόν. Το έχει κάνει αυτό λειτουργώντας σε μια ποικιλία διαφορετικών θέσεων, μεταξύ άλλων σε όλη τη μεσαία γραμμή και την επίθεση, αλλά κυρίως ως Νο 10 ή στη δεξιά πτέρυγα. Αρχηγός της εθνικής ομάδας της Ουγγαρίας, ταιριάζει σε παρόμοιο προφίλ με τον Veiga, με την πρόταση να είναι ότι η Liverpool θα μπορούσε να στοχεύσει σε έναν πιο προοδευτικό δεξιό μέσο μετά την αποτυχία της προσπάθειάς της να αποκτήσει τον Mason Mount.

Ωστόσο, η Newcastle είναι μεταξύ των άλλων συλλόγων που ενδιαφέρονται για μια συμφωνία για τον Szoboszlai, εξασφαλίζοντας ότι οι διαπραγματεύσεις θα μπορούσαν να γίνουν πιο δύσκολες. Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι η Liverpool θα υπογράψει τον Szoboszlai, λοιπόν, αλλά οι προκαταρκτικές συναντήσεις έχουν ήδη ολοκληρωθεί και ο σύλλογος θα έχει πλέον μια αίσθηση για το αν σκοπεύει να έρθει ή όχι.

Σε συζητήσεις με την RB Leipzig για τον Dominik Szoboszlai η Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com