Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απρόσμενη βοήθεια από την Arsenal & Rice για την Liverpool & Lavia

Απρόσμενη βοήθεια από την Arsenal & Rice για την Liverpool & Lavia

Με την Arsenal να διοχετεύει τα κεφάλαιά της σε μια προσφορά ρεκόρ στην Αγγλία για τον Declan Rice, η Liverpool θα μπορούσε να έχει ελεύθερη πρόσβαση στον στόχο της μεσαίας γραμμής Romeo Lavia.

Η επιδίωξη της Arsenal για τον αρχηγό της West Ham, Rice, ανέβηκε ένα σκαλί πιο ψηλά το βράδυ της Τρίτης, με τον David Ornstein της Athletic να κάνει λόγο για προσφορά εννιαψήφιου ποσού.

Ο σύλλογος του βόρειου Λονδίνου έχει προσφέρει αρχικά 100 εκατομμύρια λίρες για τον 24χρονο, με επιπλέον 5 εκατομμύρια λίρες σε προσθήκες, καθώς ετοιμάζεται να τον κάνει τον ακριβότερο Άγγλο παίκτη στην ιστορία. Πρόκειται για μια δήλωση των προθέσεών τους και έρχεται εν μέσω περαιτέρω κινήσεων για τον αμυντικό του Ajax Jurrien Timber και τον επιθετικό της Chelsea Kai Havertz.

Αυτές οι κινήσεις θα μπορούσαν να ανεβάσουν το συνολικό τους κόστος στα 200 εκατομμύρια λίρες και πιθανότατα να κλείσουν τις δαπάνες τους για το καλοκαίρι – κάτι που μπορεί, αν πιστέψουμε τα δημοσιεύματα, έμμεσα μπορεί να ενισχύσει τη Liverpool.

Ο Βέλγος δημοσιογράφος Sacha Tavolieri δήλωσε στο The Redmen TV ότι «όλοι είναι σίγουροι» πως οι Κόκκινοι θα κάνουν προσφορά για τον μέσο της Southampton, Lavia.

«Η Liverpool μπορεί να είναι πολύ γρήγορη επειδή δεν έχει πολλά πράγματα να κάνει», υποστήριξε. «Είπαν ότι θα κάνουν μια προσφορά, όλοι είναι σίγουροι ότι αυτό θα συμβεί, αν δεν γίνει αυτή την εβδομάδα, θα γίνει την επόμενη».

Αυτό έρχεται μετά από προηγούμενους ισχυρισμούς για επαφές μεταξύ Liverpool και Southampton για μια πιθανή συμφωνία, με τον Lavia να αποτιμάται περίπου στα 50 εκατομμύρια λίρες.

Με τον Rice να αναμένεται να ενταχθεί στους Κανονιέρηδες – με την Athletic να αναφέρει ότι η Man City έχει αποσυρθεί από το παιχνίδι – αυτό θα μπορούσε να επιτρέψει την ελεύθερη πρόσβαση στον Βέλγο. Η Chelsea είναι άλλος ένας σύλλογος που φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Lavia, αλλά το ενδιαφέρον της έχει στραφεί στον Moises Caicedo της Brighton.

Ο δημοσιογράφος Fabrizio Romano αναφέρει ότι η Chelsea «πρόκειται να ξεκινήσει συζητήσεις» για την απόκτηση του Moises Caicedo μέσα στις επόμενες 48 ώρες, αν και οι διαπραγματεύσεις με την Brighton «δεν είναι ποτέ εύκολες ή γρήγορες».

Η Man City θεωρήθηκε επίσης ως μνηστήρας για έναν παίκτη που πούλησε στη Southampton μόλις το περασμένο καλοκαίρι, αλλά η επιστροφή στο Etihad έχει υποβαθμιστεί. Αυτό θα μπορούσε, θεωρητικά, να καταστήσει τη Liverpool πρώτη υποψήφια για οποιαδήποτε συμφωνία για τον Lavia, ο οποίος δεν βρίσκεται στο Euro U21 αυτό το καλοκαίρι, αφού ο τραυματισμός τον απέκλεισε από την αποστολή του Βελγίου.

Το αν ο ισχυρισμός του Tavolieri ευσταθεί, μένει να το δούμε, αν και ο αθλητικός διευθυντής Jorg Schmadtke εργάζεται στο παρασκήνιο όσον αφορά διάφορες πιθανές συμφωνίες για μεσοεπιθετικούς.

Για τους οπαδούς, ωστόσο, η κυρίαρχη ανησυχία θα μπορούσε να είναι ότι η Arsenal, στην πλάτη της διεκδίκησης του τίτλου με τη Man City, ξοδεύει εύκολα 200 εκατομμύρια λίρες για τρεις παίκτες πρώτης γραμμής, ενώ η Liverpool εξακολουθεί να ζυγίζει τις επιλογές της.

Απρόσμενη βοήθεια από την Arsenal & Rice για την Liverpool & Lavia
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com