Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προσέγγιση της Liverpool για το Romeo Lavia της Southampton;

Προσέγγιση της Liverpool για το Romeo Lavia της Southampton;

Η Liverpool φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με τη Southampton για μια πιθανή συμφωνία με τον Romeo Lavia, η οποία θα απαιτούσε ένα σημαντικό ποσό.

Μπορεί να είναι ελαφρώς διαφορετική από τη συνήθη προσέγγισή τους, αλλά οι Reds φαίνεται ότι εξακολουθούν να διεξάγουν ενέργειες με τη δέουσα επιμέλεια για πιθανές υπογραφές σε αυτό το στάδιο.

Η εναλλαγή των αθλητικών διευθυντών από τον Julian Ward στον Jorg Schmadtke, μπορεί να έχει περιπλέξει τα πράγματα, με τον σύλλογο να τρέχει μέσα από μια λίστα με στόχους για τη μεσαία γραμμή. Ένας από αυτούς είναι ο Lavia, με τον 19χρονο να φημολογείται με μετακίνηση στο Anfield τον τελευταίο μήνα, ενώ τη Δευτέρα δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι έχει γίνει σχετική διερεύνηση.

Η Mail ήταν μεταξύ εκείνων που αναφέρθηκαν σε αυτή την εξέλιξη μαζί με τον δημοσιογράφο Fabrizio Romano, ο οποίος περιέγραψε τη Liverpool ως
«στην κούρσα». Ο Romano εξήγησε ότι η Liverpool επικοινώνησε με τη Southampton για να ανακαλύψει τους «όρους» της για μια πιθανή συμφωνία, με τον Lavia να αναμένεται να μετακινηθεί μετά τον υποβιβασμό της. Όμως, οποιαδήποτε μεταγραφή είναι πιθανό να κοστίσει περίπου 50 εκατομμύρια λίρες, με την Arsenal να πιστώνεται επίσης με ενδιαφέρον για τον Βέλγο.

Η Chelsea και η Man Utd λέγεται επίσης ότι «παρακολουθούν την κατάσταση», αν και η εμπλοκή τους δεν φαίνεται να είναι τόσο εστιασμένη όσο η Liverpool και η Arsenal. Να σημειωθεί πάντως ότι η Chelsea απέτυχε με προσφορά 50 εκατομμυρίων λιρών για τον Lavia μόλις δύο μήνες μετά τη μετακίνησή του από τη Man City το περασμένο καλοκαίρι.

Η «Athletic» ανέφερε τον Σεπτέμβριο ότι η Southampton απέρριψε την προσφορά την ημέρα της λήξης της προθεσμίας, ενώ είχε έρθει μόλις τον Ιούλιο με μια αρχική συμφωνία 10,5 εκατομμυρίων λιρών. Αυτό όχι μόνο έδειξε την αποφασιστικότητα της Southampton όσον αφορά τον νεαρό άσσο της, αλλά μπορεί να δημιούργησε ένα προηγούμενο για τις διαπραγματεύσεις αυτή τη φορά.

Ωστόσο, με την πτώση των Αγίων στην Championship, τα χέρια τους μπορεί να έχουν αποδυναμωθεί όσον αφορά τα πολύτιμα περιουσιακά τους στοιχεία και ο Lavia είναι αναμφισβήτητα ο πολυτιμότερος παίκτης τους.

Η μετεγγραφή του Alexis Mac Allister ύψους 35 εκατομμυρίων λιρών από τη Liverpool, η οποία όπως καταλαβαίνει το This Is Anfield, «δεν καλύπτει όλες τις ανάγκες», επιτρέπει περιθώρια για περαιτέρω προσθήκες. Το αν θα έδιναν 50 εκατομμύρια λίρες για τον Lavia μένει να φανεί.

Προσέγγιση της Liverpool για το Romeo Lavia της Southampton;
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com