Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οπαδός της Liverpool δηλώνει η μητέρα του Mbappe, Fayza Lamari

Οπαδός της Liverpool δηλώνει η μητέρα του Mbappe, Fayza Lamari

Δεν έκρυψε την προτίμηση της προς τους Reds η μητέρα του Mbappe, Fayza Lamari, η οποία δέχθηκε κριτική για την όποια τυχόν επιρροή ασκεί στον γιο της για τις επαγγελματικές του αποφάσεις.

Ο ατζέντης του Kylian Mbappe, δέχθηκε κριτική εν μέσω δηλώσεών του, ότι η Liverpool θα μπορούσε να πληρώσει πάνω από 250 εκατομμύρια λίρες. Η Fayza Lamari, μητέρα του διεθνούς Γάλλου, επίσης εκπροσωπεί τον επιθετικό, ο οποίος έχει εμπλακεί και πάλι σε ένα μεταγραφικό σίριαλ, αφού αποκάλυψε ότι δεν θα παρατείνει την συνεργασία του με τους πρωταθλητές της Ligue 1 μετά το 2024.

Η Real Madrid θεωρείται ευρέως φαβορί για την απόκτηση του ταλαντούχου παίκτη, με τη Liverpool να φέρεται ότι παρακολουθεί στο παρασκήνιο την κατάστασή του, αλλά οι Κόκκινοι βρίσκονται εκτός «κυνηγιού», λόγω του ότι ο 24χρονος είναι οικονομικά εκτός των δυνατοτήτων τους, σύμφωνα με τον αποχωρούντα διευθυντή ερευνών του Anfield Ian Graham. Ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε τα ΜΜΕ ανά τον κόσμο, να συνδέσουν την ομάδα του Jurgen Klopp με μια θεαματική προσφορά για τον πρώην παίκτη της AS Monaco.

Την Τρίτη, «προέκυψε» ότι οι Κόκκινοι θα μπορούσαν να καταθέσουν μια προσφορά-μαμούθ για να ξεπεράσουν τους Los Blancos στον μακροχρόνιο στόχο τους. Ο ατζέντης της FIFA Marco Kirdemir δήλωσε στο ισπανικό Radio Marca σχετικά με τους ιδιοκτήτες της PSG:

«Μου είπαν ότι είναι πολύ θυμωμένοι. Ήθελαν και ήταν σίγουροι ότι θα ανανέωνε. Ο Εμίρης είναι πολύ αναστατωμένος. Η Liverpool ανταγωνίζεται τη Real Madrid και θέλει να πληρώσει μια περιουσία για τον Mbappé. Αυτή η περιουσία για την οποία μιλάει θα είναι περίπου 300 εκατομμύρια (ευρώ)».

Τα τελευταία χρόνια, το μέλλον του Mbappe έχει γίνει όλο και πιο αβέβαιο μετά την επιδίωξη της Real με τον πρόεδρο Florentino Perez, να κατευθύνει το ενδιαφέρον της. Βρισκόταν στα πρόθυρα να γίνει το τελευταίο αστέρι που θα παρουσιαζόταν στο Santiago Bernabeu, αλλά την τελευταία στιγμή υπέγραψε νέους, βελτιωμένους όρους με την PSG.

Η μητέρα του αστέρα της Γαλλίας δέχτηκε τώρα κριτική από τον μεσάζοντα Yvan Le Mee, ο οποίος μιλώντας στο RMC AfterFoot μέσω της AS δήλωσε:

«Το να είσαι ατζέντης δεν είναι δουλειά της μητέρας του Mbappe. Δεν έχει την ιδιότητα να ενεργεί. Υπάρχει μια πραγματικότητα, πρέπει να κάνεις αυτό που ξέρεις να κάνεις. Ήθελα να φτιάξω ένα εστιατόριο, αλλά δεν ξέρω να μαγειρεύω, γιατί δεν χρειάζεται», ξεκίνησε με σαφές υπονοούμενο προς την Fayza Lamari.
«Υπάρχει το «φροντίζω τον γιο μου» και υπάρχει το «προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε 20, 30, 100 παίκτες». Ως ατζέντης, είμαστε άνθρωποι που πρέπει να κάνουμε επιχειρήσεις. Είμαι πεπεισμένος ότι αν ο Kylian Mbappe είχε έναν ατζέντη την εποχή των διαπραγματεύσεων με τη Real Madrid πριν από δύο χρόνια, θα ήταν ήδη εκεί. Όταν δεν έχεις τις συνήθειες και τα έθιμα, όταν μιλάς με έναν προπονητή από έναν ιστορικό σύλλογο, όπως κάποιος που γνωρίζεις εδώ και πολύ καιρό, μπορεί να μην λειτουργήσει. Δεν ξέρω πώς να χειριστώ την κατάσταση για να φτάσω εκεί. Βρίσκεται ακόμα στο Παρίσι και προφανώς δεν φαίνεται χαρούμενος που βρίσκεται εκεί».

Ο Mbappe μοιράστηκε ανοιχτά την «αγάπη» της μητέρας του για τους έξι φορές νικητές του Κυπέλλου Ευρώπης. Κατά τη διάρκεια του World Cup στο Qatar, η Fayza Lamari ήταν όλο χαμόγελα παρακολουθώντας τον γιο της, καθώς έδειχνε το σήμα της Liverpool σε φανέλα φίλου των Κόκκινων, που ήταν κοντά της. Ο σύλλογος βρισκόταν σε συζητήσεις για να τον υπογράψει πριν από τη μετακίνησή του στο Παρίσι και αποκάλυψε ότι οι διαπραγματεύσεις πυροδοτήθηκαν λόγω της αγάπης της με τους Reds.

«Μιλήσαμε λίγο, αλλά όχι πάρα πολύ. Πολύ λίγο», δήλωσε προηγουμένως στην Daily Telegraph. «Μίλησα με τη Liverpool επειδή είναι ο αγαπημένος σύλλογος της μητέρας μου, η μητέρα μου λατρεύει τη Liverpool. Δεν ξέρω γιατί, θα πρέπει να τη ρωτήσετε! Είναι ένας καλός σύλλογος και γνωρίσαμε κάποιους ανθρώπους πριν από πέντε χρόνια. Όταν ήμουν στο Monaco τους γνώρισα. Είναι ένας τεράστιος σύλλογος».

Οπαδός της Liverpool δηλώνει η μητέρα του Mbappe, Fayza Lamari
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com