Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η προθεσμία αποδέσμευσης του Dominik Szoboszlai και η στάση της Liverpool

Η προθεσμία αποδέσμευσης του Dominik Szoboszlai και η στάση της Liverpool

Η Liverpool φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Dominik Szoboszlai με ρεπορτάζ να αναφέρονται στο «αίσθημα» ως «αμοιβαίο» ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Szoboszlai έχει αναδειχθεί ως «συγκεκριμένος» στόχος για τους Reds αυτό το καλοκαίρι, με αναφορές από το The Athletic και το Sky Germany να επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον.

Ο David Ornstein της Athletic ανέφερε την Τετάρτη ότι είχαν ήδη πραγματοποιηθεί συναντήσεις με το στρατόπεδο του παίκτη, ενώ ο Philipp Hinze του Sky Germany επιβεβαίωσε αυτές τις πληροφορίες. Η Newcastle βρίσκεται επίσης στο κυνήγι του 22χρονου επιθετικού μέσου, το περιγράφουν όμως ως μία συμφωνία πού δύσκολα θα επιτευχθεί.

Μέρος αυτού οφείλεται σε μια ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του Szoboszlai ύψους 70 εκατομμυρίων ευρώ (60,5 εκατομμύρια λίρες), αν και η Hinze είναι μεταξύ εκείνων που αναφέρει ότι θα λήξει σύντομα. Αυτή η ρήτρα λήγει μετά τις 30 Ιουνίου, αφήνοντας τόσο τη Liverpool όσο και τη Νewcastle μόνο τρεις ημέρες για να ολοκληρώσουν μια μεταγραφή σε αυτή την τιμή. Ωστόσο, εξηγείται ότι η ρήτρα θεωρείται «πολύ ακριβή» και από τους δύο συλλόγους και ότι «θέλουν να πιέσουν την τιμή προς τα κάτω» χωρίς να έχει γίνει ακόμη «καμία προσφορά

Είναι σαφές, λοιπόν, ότι η Liverpool και η Newcastle θα προτιμούσαν να διαπραγματευτούν όρους με τη RB Leipzig παρά να πληρώσουν ολόκληρο το ποσό της ρήτρας αποδέσμευσης του Szoboszlai. Αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί είτε ως ώθηση για τους υποψήφιους αγοραστές είτε ως κατάσταση που ενισχύει το χέρι του συλλόγου πωλήσεων στις συνομιλίες. Πιθανότερο θα ήταν το πρώτο, ιδίως καθώς μια ρήτρα αποδέσμευσης θα όριζε χαρακτηριστικά ότι το πλήρες τέλος θα καταβληθεί ως εφάπαξ, αντί για δομημένες πληρωμές.

Υπάρχει επιχείρημα ότι η Newcastle United έχει πλεονέκτημα καθώς θα παίξει στο Champions League της επόμενης σεζόν και η Liverpool θα μπει στο Europa League. Ωστόσο, μιλώντας στην ουγγρική εφημερίδα Index τον Μάιο, ο Szoboszlai επέμεινε ότι θα ήταν μια «ιδιαίτερη εμπειρία» να παίζεις υπό τον Jurgen Klopp, ακόμα κι αν αυτό σήμαινε μια ή δύο σεζόν εκτός της ελίτ της Ευρώπης. Και πρόσθεσε:

«Εάν υπάρχει ενδιαφέρον, θα το εξετάσω, όχι επειδή δεν περνάω καλά στη RB Leipzig αλλά επειδή πάντα με ενδιέφεραν οι προκλήσεις. «Στη μία πλευρά της ζυγαριάς είναι η RB Leipzig με έναν προπονητή που με εμπιστεύεται και συμπαίκτες που με αποδέχονται και επίσης πιστεύουν σε μένα. «Κανένας ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να επιθυμεί περισσότερα από αυτό. Αυτή είναι μια αρκετά ισχυρή κατάσταση. «Ταυτόχρονα, από την άλλη πλευρά, υπάρχει το ερώτημα: αν μπορώ τώρα να κάνω ένα βήμα προς τις πέντε ή έξι κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, θα πρέπει να πω όχι στην πρόκληση; Δεν υπήρξα ποτέ τέτοιος τύπος! «Είμαι σε πολύ καλή θέση, καθώς μπορώ να παίξω σε έναν φανταστικό σύλλογο. «Ωστόσο, δεν θέλω σε 15 χρόνια από τώρα να κοιτάξω πίσω στην καριέρα μου σαν να μην έβγαλα τα μέγιστα από αυτήν.»

Andy Robertson και Dominik Szoboszlai σε διεκδίκηση κατοχής της μπάλας στο  Liverpool-Salzburg του 2019.
Andy Robertson και Dominik Szoboszlai σε διεκδίκηση κατοχής της μπάλας στο Liverpool-Salzburg του 2019.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com