Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δυσκολεύει η μεταγραφή του Gravenberch με την «αλλαγή πλεύσης» του

Δυσκολεύει η μεταγραφή του Gravenberch με την «αλλαγή πλεύσης» του

Ο Ryan Gravenberch είναι ένα όνομα που έχει συνδεθεί σταθερά με τη Liverpool και ενώ έχει πολλά πλεονεκτήματα να προσφέρει, ο μέσος επιμένει ότι στόχος του παραμένει να «πετύχει στην Bayern».

Ο Gravenberch συγκαταλέγεται στη μακρά λίστα των στόχων των Reds για τη μεσαία γραμμή αυτό το καλοκαίρι, αλλά είναι ένας από αυτούς που συνεχώς αναφέρονται με ονόματα, ακόμη και όταν άλλοι «πέφτουν» από το ραντάρ.

Ο 21χρονος Ολλανδός ξεκίνησε μόλις σε έξι παιχνίδια στην πρώτη του σεζόν με την Bayern, συγκεντρώνοντας 937 λεπτά συμμετοχής μετά τη μετακίνησή του από τον Ajax ύψους 20 εκατομμυρίων λιρών. Αυτό οδήγησε τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό να αναζητήσει σαφήνεια για τον ρόλο του υπό τον Thomas Tuchel και έχει παραδεχτεί πολλές φορές ότι θα προτιμούσε να παραμείνει στο Μόναχο.

Αλλά αυτό δεν έχει σταματήσει τις συνδέσεις με τη Liverpool και με ερωτήματα σχετικά με την ικανότητά του να προσθέσει άμεση αξία στο Anfield, το This Is Anfield ρώτησε τον σχολιαστή της Bundesliga Kevin Hatchard για την πορεία του.

«Νομίζω ότι εξακολουθεί να υπάρχει η αίσθηση ότι έχει ένα πραγματικά ενδιαφέρον σύνολο ικανοτήτων», δήλωσε ο Hatchard. «Είναι πολύ καλός στο να αποφεύγει την πίεση, να ξεφεύγει από τις προκλήσεις και να πετυχαίνει θεαματικά γκολ. Σίγουρα υπάρχει κάτι εκεί, είναι ακόμα πολύ νέος. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε να τον κρίνετε.»

Και πρόσθεσε: «Δεν νομίζω ότι ήταν ρεαλιστικό να είναι τακτικά βασικός έχοντας κάνει τη μετακίνηση από τον Ajax. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που φαίνονται καλοί στην Eredivisie και καλοί για τον Ajax, που δεν κάνουν απαραίτητα αυτό το άλμα».

Ο Gravenberch επικεντρώνεται αυτή τη στιγμή στην εκπροσώπηση της Ολλανδίας στο Euro U21, αλλά το μέλλον του παραμένει ένα θέμα συζήτησης και σε συνέντευξή του στο ολλανδικό AD, μίλησε για τη νοοτροπία του να μην τα παρατήσει μετά από μια δύσκολη πρώτη σεζόν.

«Υποθέτω ότι θα εξακολουθώ να παίζω για την Bayern και την επόμενη σεζόν», δήλωσε ο Gravenberch. «Πραγματικά έτσι αισθάνομαι για αυτό. Βρίσκομαι σε έναν σύλλογο της πρώτης τριάδας στον κόσμο. Νομίζω ότι αυτό είναι όμορφο και ξεχωριστό. Δεν τα παρατάω εύκολα. Ο στόχος μου εξακολουθεί να είναι να πετύχω στην Bayern».

Ο Gravenberch σκοπεύει να ξεκινήσει την προετοιμασία με τους πρωταθλητές Γερμανίας στις 13 Ιουλίου, αλλά η Liverpool μπορεί ακόμη να δοκιμάσει την αποφασιστικότητα του μέσου και της Bayern αυτό το καλοκαίρι, καθώς τα λεπτά της επόμενης σεζόν δεν είναι ακόμη καθόλου εγγυημένα μετά τις πρόσφατες μεταγραφικές της κινήσεις.

«Η Bayern ήταν ανένδοτη ότι δεν θέλει να πουλήσει. Αν αυτό είναι μια διαπραγματευτική τακτική θα το δούμε γιατί έφεραν τον Konrad Laimer, οπότε αυτό είναι περαιτέρω ανταγωνισμός», πρόσθεσε ο Hatchard. «Μπορεί κάλλιστα να φτάσουμε σε ένα σημείο όπου η Bayern να σκεφτεί την πώληση, αν η Liverpool έρθει με το σωστό νούμερο. Αυτή είναι μια συμφωνία που θα μπορούσαμε ενδεχομένως να κάνουμε».

Δυσκολεύει η μεταγραφή του Gravenberch με την «αλλαγή πλεύσης» του
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com