Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αστείες φήμες & ατζέντηδες αναφέρουν ενδιαφέρον των Reds για Mbappe

Αστείες φήμες & ατζέντηδες αναφέρουν ενδιαφέρον των Reds για Mbappe

Ο Kylian Mbappé έχει αβέβαιο μέλλον, ενώ η Real Madrid ήταν η ομάδα που τον έχει ζητήσει ανοιχτά, η Liverpool έχει επίσης, σύμφωνα με αστείες φήμες, ρίξει το καπέλο της στο ρινγκ για να έχει τον πρωταθλητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου υπό τις εντολές του Jurgen Klopp.

Ενώ το μέλλον του δεν έχει αποφασιστεί ακόμη μετά την παραμονή του στην PSG, ο Marco Kirdemir, γνωστός ατζέντης της FIFA, λέει ότι τα στελέχη του Qatar είναι πολύ θυμωμένα με την απόφαση του Γάλλου να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του μετά το 2024.

Η Liverpool δείχνει, σύμφωνα με διασκεδαστικά δημοσιεύματα, να είναι διατεθειμένη να πληρώσει περισσότερα από 300 εκατ. δολάρια

Ο Mbappé είναι ο πρωταγωνιστής της καλοκαιρινής μεταγραφικής αγοράς και ενώ βρίσκεται σε όλα τα εξώφυλλα των ποδοσφαιρικών και αθλητικών περιοδικών σε όλο τον κόσμο, η αγορά είναι πολύ μεγάλη και δεν σταματά να κινείται.

Εν τω μεταξύ, ο Marco Kirdemir είναι ατζέντης της FIFA και γνωρίζει αυτό που πολλοί ατζέντηδες έχουν στα χέρια τους: «Θα υπάρξουν νέα μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Θα έχουμε νέα από την Αγγλία και τη Γερμανία». Ο Kirdemir έχει πολύ καλές σχέσεις με τη Σαουδική Αραβία και τους γνώστες του Qatar, γι’ αυτό και επικοινώνησε με το περιβάλλον των ηγετών της PSG, οι οποίοι δεν είναι πολύ ευχαριστημένοι με την απόφαση του αστέρα τους.

Ο Kirdemir παραχώρησε συνέντευξη στη Marca και ανέφερε ότι μίλησε με σημαντικούς ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στην οικογένεια του Qatar «Μου είπαν ότι είναι πολύ θυμωμένοι. Ήθελαν και ήταν σίγουροι ότι θα ανανέωνε. Ο εμίρης είναι πολύ αναστατωμένος».

Έτσι επιβεβαιώνεται η αποχώρηση του Kylian Mbpape από τον γαλλικό σύλλογο. Ενώ όλα δείχνουν ότι θα γίνει αυτό το καλοκαίρι και για τη Real Madrid, σύμφωνα με τον Kirdemir, ο Florentino Perez έχει ανταγωνιστή: «Η Liverpool ανταγωνίζεται τη Real Madrid και θέλει να πληρώσει μια περιουσία για τον Mbappé, αυτή η περιουσία για την οποία μιλάει θα είναι περίπου 300 εκατομμύρια».

Αντιλαμβάνεται ο κάθε υγιώς σκεπτόμενος φίλαθλος και δη των Reds, ότι η δήλωση του ατζέντη του Γάλλου διεθνή επιθετικού, πιο πολύ έχει σκοπό να πιέσει τους Ισπανούς να επισπεύσουν τις κινήσεις τους, παρά να πείσει ότι όντως οι Κόκκινοι θα διέθεταν το ποσό των 250 εκ. λιρών για να αποκτήσουν τον Γάλλο, όταν πριν από μερικές εβδομάδες είχαν αποσυρθεί από την υπόθεση Bellingahm, που θα τους στοίχιζε τα μισά χρήματα.

Επίσης, δεν χρειάζεται να διαθέτει κάποιος φίλος του ποδοσφαίρου πολύ μυαλό για να αντιληφθεί ότι, οι Κόκκινοι θα διαθέσουν τα χρήματα τους για την απόκτηση μέσων, ένα θέμα που τους καίει και όχι να αποκτήσουν ακόμα ένα επιθετικό, εκεί που έχουν πληθώρα επιλογών!

Αστείες φήμες & ατζέντηδες αναφέρουν ενδιαφέρον των Reds για Mbappe
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com