Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επίσημο: Δανεικός στην Aberdeen ο Rhys Williams

Επίσημο: Δανεικός στην Aberdeen ο Rhys Williams

Η Liverpool επιβεβαίωσε ότι ο κεντρικός αμυντικός Rhys Williams να οδεύει για τέταρτη προσωρινή περίοδο, αυτή τη φορά στη Σκωτία.

Ο Williams έφυγε από το Anfield για άλλη μια σεζόν ως δανεικός, μετά από θητείες σε Kidderminster Harriers, Swansea και Blackpool.

Ο χρόνος του τόσο στη Swansea όσο και στην Blackpool ολοκληρώθηκε νωρίς με τη Liverpool ωστόσο να ελπίζει ότι θα μπορέσει να καθιερωθεί ως βασικός το 2023/24.

Ο 21χρονος θα το κάνει στην Aberdeen, με την ομάδα της Σκωτίας να κινείται γρήγορα για να συμφωνήσει για δανεισμό για μια σεζόν.

Η σύνδεσή τους ήταν ένας από τους καθοριστικούς παράγοντες στο να πάει ο Williams στη Σκωτία, ενώ ο προπονητής Bary Romaon ήταν πρόθυμος να ενισχύσει τις επιλογές του για κεντρικό αμυντικό. Ο Liam Scales ήταν πρώτος βασικός την περασμένη σεζόν, αλλά επέστρεψε στη μητρική ομάδα της Celtic, ενώ ο πρώην αρχηγός Antony Stuart αντιμετωπίζει ένα αβέβαιο μέλλον αφού πέρασε το δεύτερο μισό της εκστρατείας στο MK Dons.

Ο Williams στη Σκοτία ίσως εξασφαλίσει αρκετό χρόνο συμμετοχής, κάτι που θα ήταν μια ώθηση, εφόσον έπαιξε μόλις 24 παιχνίδια ποδοσφαιρικών αρχών τις τελευταίες δύο σεζόν. Ανακλήθηκε τότε από την Blackpool τον Ιανουάριο για να παράσχει κάλυψη σε περίπτωση μετακίνησης για τον Nat Phillips περνώντας το δεύτερο μισό της σεζόν ως εφεδρικό στην πρώτη ομάδα του Jürgen Klopp

Αλλά η τελευταία του έξοδος για τη Liverpool ήταν τον Μάιο του 2021, καθώς έπαιξε ζωτικό ρόλο στην αξιοσημείωτη μάχη για να τερματίσει τρίτος εν μέσω μιας κρίσης τραυματισμών.

O Rhys Williams στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν 2020-21.
O Rhys Williams στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν 2020-21.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com